Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος φυσιοθεραπειών επί αμερικανικού εδάφους και πλέον η τεράστια προσπάθειά του θα συνεχιστεί στην Ελλάδα

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης μαζί με την οικογένειά του, σχεδόν ένα μήνα μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις ΗΠΑ ξεκινάει αύριο το ταξίδι της επιστροφής.

Ο μικρός Γιαννάκης έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς τον πρώτο μετεγχειρητικό κύκλο φυσιοθεραπειών στο «Saint Louis Children’s Hospital» θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσο σταθμό τη Φρανκφούρτη κι αναμένεται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Με την πλήρη στήριξη της οικογένειας Σαββίδη, ο μικρός ήρωας κάνει σταθερά βήματα προς την πραγμάτωση του ονείρου του που δεν είναι άλλο από το να σταθεί στα πόδια του και να μπορεί να περπατάει απροβλημάτιστα.

Με την επέμβαση να έχει πάει κατ’ ευχήν, το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας να έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς, συνεχίζει ακάθεκτα για να κάνει πράξη μια ευχή όλων των φιλάθλων, κάτι που ο ίδιος κέρδισε με την παρουσία του και την προσωπικότητά του.