Ο μικρός που ξεχώρισε στους μικρούς του Παναθηναϊκού, αλλά και με την Εθνική του ομάδα και το περίεργο με το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες.

Πρόβλημα υπήρξε στον Παναθηναϊκό με τον Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι, καθώς ο Πολωνός γκολκίπερ είχε μία ενόχληση στον προσαγωγό τού αριστερού ποδιού από το τέλος τής προπόνησης του Σαββάτου (5/10). Δοκίμασε την Κυριακή, λίγο πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αισθάνθηκε πάλι πόνο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή και στη θέση του, στο αρχικό σχήμα, να βρεθεί ο Λοντίγκιν.

Βέβαια οι εξετάσεις που πραγματοποίησε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, αλλά θα χρειαστεί να μείνει εκτός συνολικά για δέκα μέρες – Τυπικά, δηλαδή, θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Αλλά εδώ έχει ενδιαφέρον η πληροφορία που κυκλοφορεί στο ρεπορτάζ, και αφορά τον Νο2 πίσω από τον Ντραγκόφσκι!

Γιατί μπορεί ο Λοντίγκιν να ήταν εκείνος που πήρε τα γάντια τού βασικού και αναπληρωματικός στον πάγκο να βρέθηκε ο Κλίντμαν Λίλο, αλλά αν το παιχνίδι που απουσίαζε ο Πολωνός τερματοφύλακας δεν ήταν ένα τόσο υψηλού επιπέδου ντέρμπι (που χρειάζεται και εμπειρία, ηρεμία, πορτιέρο που δεν θα τρέμουν τα πόδια του κάτω από τα γκολπόστ), ήταν πολύ πιθανό ο νεαρός διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας να έκανε ντεμπούτο στην 11άδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Sportdog.gr