Οι Έλληνες φίλαθλοι εξαφάνισαν τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ιρλανδία.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν και τα τελευταία εισιτήρια του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τέταρτη αγωνιστική του Nation League.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί τους φιλάθλους για την ανταπόκριση που έδειξαν ως προς την αγορά εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδας-Ιρλανδίας στις 13 Οκτωβρίου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να εξαντληθούν. Οι φίλες και οι φίλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τιμούν με αυτό τον τρόπο τόσο την Εθνική Ομάδα, όσο και τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, καθώς το παιχνίδι αποτελεί τον εν Ελλάδι αποχαιρετισμό στον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Στόχος της Ομοσπονδίας είναι η άμεση και όσο το δυνατόν πιο ζεστή σύνδεση της Εθνικής με όλους τους Έλληνες και οι γεμάτες εξέδρες στους αγώνες της “γαλανόλευκης” ενισχύουν τους δεσμούς ομάδας και φιλάθλων. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για δύο πλευρές αλλά για έναν ζωντανό και ενιαίο οργανισμό, με ποδοσφαιριστές, προπονητές, μέλη του επιτελείου και φιλάθλους να αποτελούν αναπόσπαστα και άρρηκτα μέρη του.

Το παραπάνω αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο γεγονός της εξάντλησης των εισιτηρίων του αγώνα με την Ιρλανδία. Το “Γ. Καραϊσκάκης” θα είναι γεμάτο. Η Εθνική Ομάδα θα υποστηριχθεί όπως της αρμόζει και θα αποδοθεί η πρέπουσα τιμή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, που τόσο ξαφνικά και πρόωρα έφυγε από κοντά μας».