Ξεκούραση αλλά όχι για όλους στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο...

Η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Άρη απολαμβάνουν τριήμερο ρεπό, που ξεκίνησε χθες κι ολοκληρώνεται αύριο. Ωστόσο υπάρχουν κι οι… εξαιρέσεις.

Σε μια εβδομάδα, την επόμενη Κυριακή δηλαδή στις 20:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άκης Μάντζιος κι οι ποδοσφαιριστές του θα υποδεχθούν την Athens Kallithea στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής για τη Stoiximan Super League με απόλυτο στόχο τη συνέχιση της οικοδόμησης του νικηφόρου σερί που ξεκίνησε από το ματς με τον Ολυμπιακό και συνεχίστηκε με ΠΑΟΚ εκτός και Λαμία εντός.

Πλέον ο ανταγωνισμός για το αρχικό σχήμα είναι πιο έντονος από ποτέ και για το λόγο αυτόν κανείς δε θέλει να μένει πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αιτία που παρά το τριήμερο ρεπό έφερε στο γήπεδο τους Φαμπιάνο, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Σιφουέντες, Κουάισον. Περιπτώσεις ποδοσφαιριστών δηλαδή που είτε ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς είτε μετρούν τον πιο λίγο χρόνο στην ομάδα έχοντας προστεθεί πιο πρόσφατα στο έμψυχο δυναμικό.

Η παρουσία των προαναφερθέντων στο «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο» παραμένει καθημερινή και πλήρως ανεπηρέαστη από το ρεπό που έδωσε η τεχνική ηγεσία…