Οι πέντε που περιμένει ο Ράζβαν Λουτσέσκου να επιστρέψουν προκειμένου να έχει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και το καίριο ερωτηματικό...

Η διακοπή της Stoiximan Super League έδωσε μεν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του αλλά δεν είχε τη δυνατότητα να το πράξει με όλους τους ποδοσφαιριστές παρόντες λόγω της απουσίας των διεθνών.

Από αύριο, Δευτέρα η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις μετά το σημερινό ρεπό και ταυτόχρονα ξεκινούν κι οι επιστροφές. Για την ακρίβεια… ξεκίνησαν ήδη από σήμερα καθώς αφίχθη νωρίτερα ο Ντόμινικ Κοτάρσκι που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην πλάτη κι έμεινε εκτός της συνέχειας από τις υποχρεώσεις της Κροατίας. Ωστόσο, το μείζον θέμα για τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αν το πρόβλημα παραμένει και τί απαιτείται προκειμένου να επανέλθει πλήρως. Λόγοι για τους οποίους αύριο το πρωϊ θα εξεταστεί και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα για την κατάστασή του 24χρονου διεθνή πορτιέρε.

Επίσης, αύριο αναμένεται να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη τόσο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας (σ.σ. απών από το χθεσινό ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος λόγω ίωσης) έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας, όπως και ο Αλί Σαμάτα που βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν αφού αγωνίστηκε ως αρχηγός στην ήττα της Εθνικής Τανζανίας.

Τη… σκυτάλη θα παραλάβουν η τριάδα των Κόλεϊ, Καμαρά, Ντεσπόντοφ που αναμένονται να επιστρέψουν την προσεχή Τετάρτη.

Κατά συνέπεια, ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες του θα έχουν τρεις ή τέσσερις προπονήσεις για να προετοιμαστούν για τον σπουδαίο αγώνα της προσεχούς Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ στην «OPAP Arena» στις 20:30.