Η διοίκηση της ΑΕΚ έδωσε οδηγίες στους φιλάθλους της ομάδας, εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην «Αγιά Σοφιά».

Η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει: «Η ομάδα μας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση την Κυριακή (20/10, 20.30) στην OPAP Arena, με την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Σας θυμίζουμε πως όσοι θα έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο, διαρκείας ή απλό, πρέπει πριν έρθετε στο γήπεδο να έχετε κάνει οπωσδήποτε την διαδικασία ταυτοποίησης στην εφαρμογή gov.gr Wallet. Στο γήπεδο μπαίνετε μόνο μέσω της εφαρμογής.

Είναι πολύ απλή διαδικασία και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην γίνεται έγκαιρα. Όταν για παράδειγμα γίνεται την τελευταία στιγμή και ενώ είστε στην αναμονή για είσοδο στο γήπεδο, δημιουργείται ταλαιπωρία και για τον συγκεκριμένο κάτοχο και για όλους όσοι περιμένουν να περάσουν από τον έλεγχο εισόδου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε όλα τα παιχνίδια έχει ανοιχτό εκδοτήριο στην Πλατεία του Αετού. Το εκδοτήριο όμως προορίζεται για την επίλυση θεμάτων στην διαδικασία ταυτοποίησης, που έχουν να κάνουν με αντικειμενικά προβλήματα κάποιων κατόχων εισιτηρίου. Όπως για παράδειγμα η ηλικία. Η υπηρεσία δεν παρέχεται για να πηγαίνει κάποιος εκεί για την ταυτοποίηση, ενώ δεν υπάρχει κανένα αντικειμενικό πρόβλημα στο να την ολοκληρώσει μόνος του ή μόνη της.

Ταυτοποιήστε λοιπόν το εισιτήριο σας εγκαίρως και ελάτε στην OPAP Arena για να στηρίξετε την ομάδα μας».

Το σχετικό ποστάρισμα: