Ο Αντώνης Παπακανέλλος χρησιμοποιήθηκε αρκετά από τον Μεντιλίμπαρ στα φιλικά, δεν βρίσκεται στις επιλογές για τα ματς του πρωταθλήματος και του Europa League.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας ΦΩΣ, ο Αντώνης Παπακανέλλος φαίνεται να χρειάζεται λίγη περισσότερη μυϊκή μάζα, κάτι που ενδεχομένως τον έχει κρατήσει λίγο πίσω σε σχέση με τους άλλους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Ωστόσο, η ενίσχυση της σωματικής του δύναμης πρέπει να γίνεται με προσοχή, τόσο στα ομαδικά όσο και στα επιπλέον ατομικά προγράμματα, ώστε να μην χαθεί η πλαστικότητα που διαθέτει το σώμα του. Παρά τις όποιες δυσκολίες, ο Μεντιλίμπαρ έχει εμπιστοσύνη στον νεαρό παίκτη και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Από τη «χρυσή» περσινή φουρνιά του Ολυμπιακού, που κατέκτησε το Youth League και έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση και του διηπειρωτικού, έχουν ήδη ξεχωρίσει οι Μουζακίτης και Κωστούλας. Οι δύο παίκτες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μεντιλίμπαρ και απολαμβάνουν χρόνο συμμετοχής τόσο στους αγώνες του πρωταθλήματος όσο και σε εκείνους του Europa League.

Η σταδιακή ενσωμάτωση αυτών των ταλαντούχων νεαρών στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» δείχνει την πρόθεση της ομάδας να επενδύσει στο μέλλον, αξιοποιώντας τους πρωταγωνιστές της περσινής εξαιρετικής σεζόν.