Ο Θωμάς Στρακόσα μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για την κατάστασή του, την προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην “Αγιά Σοφιά” έχοντας όλους τους παίκτες διαθέσιμους με τον Θωμά Στρακόσα να συμμετέχει ξανά στις προπονήσεις της Ένωσης μετά το διάλειμμα λόγω των υποχρεώσεων στην εθνική Αλβανίας.

Ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας μιλώντας για την βελτιωμένη εικόνα του στα τελευταία παιχνίδια τόνισε μεταξύ άλλων: “Είχα πει στην αρχή πως δεν ήμουν ακόμα έτοιμος και ότι χρειαζόμουν χρόνο, πιστεύω πως σύντομα θα είμαι ο πραγματικός Θωμάς”.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανέφερε πως: “Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο ματς και για εμάς και γι’ αυτούς, αλλά με τον κόσμο μας που μας δίνει έξτρα ώθηση όταν παίζουμε στο γήπεδό μας μπορούμε να πάρουμε τη νίκη”.

Ο Θωμάς Στρακόσα αναφέρθηκε επίσης και στην θλιβερή απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ στέλνοντας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αλλά και σ’ αυτή του Παναθηναϊκού.

Δείτε τη συνέντευξη του Θωμά Στρακόσα: