Ο Σάββας Παντελίδης ντεμπούταρε στον πάγκο των Αρκάδων, έχασε, όμως, την ευκαιρία για να ανέβει στα πολύ υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο νέος προπονητής σχολίασε τη λευκή ισοπαλία χαρακτηρίζοντάς την ως δίκαια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου προπονητή:

«Ήρθαμε εδώ ,με σκοπό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορώ να πω ότι η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δικαιολογεί κάτι τέτοιο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι, κρατήσαμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τους τρεις βαθμούς. Κρατάμε τον έναν. Γιατί όταν δεν μπορείς να πάρεις και τους τρεις βαθμούς, καλύτερα είναι να κρατήσεις και τον έναν. Επομένως, προχωράμε στο επόμενο ματς.

Για το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο αλλά και για το κατά πόσο θα καταφέρει να περάσει τη δική του ποδοσφαιρική λογική στην ομάδα, ο τεχνικός του Βόλου ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθούσαμε να βρούμε τα πατήματά μας, να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού, είχαμε κάποιες φάσεις που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, όπως και ο αντίπαλος. Στο τέλος θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.»