Ο Ολυμπιακός θέλει να συνδυάσει τη νίκη στο ματς με τον Λεβαδειακό με μια καλή εμφάνιση και παράλληλα θα περιμένει και το αποτέλεσμα από την «Αγιά Σοφιά» (16:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται δυο βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, καθώς ακολουθεί και το ματς με τη Μάλμε στη Σουηδία για το Europa League. Ο Βάσκος τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Πασχαλάκη, Μπακούλα, Παπακανέλλο, Γιαζίτσι, Μαρτίνς και Γουίλιαν. Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ανδρούτσος.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Τζολάκη στην εστία και τους Κάρμο και Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας. Οι Ορτέγκα και Κοστίνια θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Έσε και Μουζακίτη να αγωνίζονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Ροντινέι, Βέλντε και Τσικίνιο θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ελ Καμπί να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.