'Η κερδίζει σήμερα τον ΟΦΗ, η κινδυνεύει να βγει εκτός διεκδίκησης τίτλου από πολύ νωρίς η ομάδα του τριφυλλιού.

Δυστυχώς το άγχος και η πίεση βαραίνουν τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Ντιέγκο Αλόνσο και αυτό είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Η διαφορά των επτά βαθμών από την κορυφή είναι σημαντική και αν μεγαλώσει περισσότερο, πολύ δύσκολα θα καλυφθεί στη συνέχεια.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι πράσινοι καλούνται να ξεπεράσουν ορισμένα πολύ σημαντικά  εμπόδια σήμερα το βράδυ. Υπάρχει το αγωνιστικό, καθώς ο ΟΦΗ είναι αξιόλογος αντίπαλος με δυνατή έδρα, αλλά και το ψυχολογικό, γιατί η απώλεια του Μπάλντοκ, έχει επηρεάσει όλη την ομάδα.

Μέσα σε όλα αυτά ας προσθέσουμε και την απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, που λόγω τραυματισμού δεν είναι σε θέση να βοηθήσει. Κακά τα ψέματα ο Έλληνας διεθνής κάνει μέσα στο γήπεδο σημαντική δουλειά και το κενό του δύσκολα αναπληρώνεται.

ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Η λογική μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο θα ρισκάρει από την αρχή με ένα καθαρά επιθετικό σχήμα, ελπίζοντας ότι η ομάδα του θα καταφέρει να σκοράρει νωρίς. Αν αυτό συμβεί τότε οι πράσινοι θα έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν καλύτερα το ματς. Για την ενδεκάδα τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα.

Κάτω από τη εστία θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, ενώ την αμυντική γραμμή θα απαρτίζουν οι Κώτσιρας, (δεξιά) Μλαντένοβιτς (αριστερά), με στόπερ τους Ίγκανσον Γεντβάϊ. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Αράο, Μπακασέτας και Ουναΐ και στην επίθεση θα παίξουν οι Σπόραρ ‘η Γερεμέγιεφ, (στην κορυφή), Τζούρισιτς (αριστερά) και Τετέ, (δεξιά).