Σε εξέλιξη η έρευνα για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ και ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον χαμό του ποδοσφαιριστή.

Την ελληνική κοινωνία σόκαρε ο αιφνίδιος θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρέθηκε πνιγμένος στην πισίνα του σπιτιού του.

Όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η ιατροδικαστική έρευνα προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του χαμού του 31χεονου διεθνή μπακ.

Για την ώρα υπάρχουν μόνο υποψίες για τον αδικοχαμένο Μπάλντοκ, ενώ αναμένονται τα αποτελέσμα τόσο των τοξικολογικών όσο και των ιστολογικών εξετάσεων για την πλήρη εικόνα.

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων μίλησε στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» του MEGA για την υπόθεση και ισχυρίστηκε ότι ο έλεγχος ντόπινγκ του Μπάλντοκ ήταν καθαρός.

«Η ιατροδικαστής προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο. Έχουν ζητηθεί ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Ο ποδοσφαιριστής είχε υποστεί έλεγχο για ντόπινγκ και ήταν αρνητικός. Είμαστε σίγουροι πως ο αθλητής ήταν καθαρός. Απομακρύνεται έτσι το ενδεχόμενο η τοξικολογική να μας δείξει κάτι. Επικεντρωνόμαστε στην καρδιά. Αν η συνάδελφος είδε μία καρδιά μεγαλύτερη του φυσιολογικού, πρέπει να την μελετήσει για να δει αν πρόκειται για μία καρδιά μεγαλύτερης λόγω της αθλητικής του δραστηριότητας ή αν είναι κάποια παθολογία που πιθανόν να οδήγησε στον θάνατο τον αθλητή».