Για άλλη μία φορά έδωσε λύση.

Ο Παναθηναϊκός, πήρε τη νίκη στο Ηράκλειο, για το πρώτο του διπλό στη σεζόν, απέναντι στον ΟΦΗ.

Οι «πράσινοι», κέρδισαν 1-0 στο «Γεντί Κουλέ», με το γκολ του Τετέ στο 6ο λεπτό.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, επέστρεψε στις νίκες και τα γκολ μετά από δύο αγωνιστικές, καθώς προέρχονταν από την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ και τη «λευκή ισοπαλία» στο ντέρμπι «αιωνίων».

Αυτή τη φορά, ο Παναθηναϊκός δεν «πέταξε» το πρώτο ημίχρονο, καθώς σκόραρε νωρίς και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Το γκολ του Τετέ, ήταν μόλις το τρίτο (από τα επτά συνολικά) των «πράσινων» στο φετινό πρωτάθλημα, πριν από την ανάπαυλα.

Τα δύο από αυτά, τα έχει πετύχει ο Βραζιλιάνος, σήμερα και στην προηγούμενη νίκη του Παναθηναϊκού, με 3-1 εντός επί του Πανσερραϊκού (10′).

Το άλλο, το είχε σημειώσει ο Τζούριτσιτς, στο 32′ του ισόπαλου αγώνα με την Athens Kallithea, την 1η Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, το ματς στο Ηράκλειο, ήταν το πρώτο φέτος στο οποίο ο Παναθηναϊκός, πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ, καθώς από τα επτά προηγούμενα, ήταν έξι φορές ισόπαλος και μία φορά έχανε (0-1 από την ΑΕΚ) στα πρώτα 45′!

Ο Τετέ, εξελίσσεται σε μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις των «πράσινων» επιθετικά, καθώς έφτασε τα τρία γκολ και έφτασε τον Τζούριτσιτς στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ των δύο συγκεκριμένων παικτών μάλιστα, έχουν δώσει στον Παναθηναϊκό, οκτώ από τους 12 πόντους που έχουν μέχρι τώρα στην Stoiximan Super League.

Ο τρίτος «πράσινος» που έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα, ήταν ο Σπόραρ, στην πρώτη φετινή νίκη, με 1-0 επί του Λεβαδειακού στις 25 Αυγούστου.