Πού στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ μετά το 1-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στις λίγες καλές στιγμές που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι, εστίασε ο Ματίας Αλμέιδα έπειτα από την ολοκλήρωση του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το τελικό 1-1, που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, κράτησε τους «ασπρόμαυρους» στην κορυφή, μαζί με τον Άρη, αλλά και στο +2 από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

«Παρ’ όλο που ο αντίπαλος προηγήθηκε, μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε μέσω ενός πολύ όμορφου γκολ με μία πολύ ωραία ενέργεια, που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση μετά το ματς ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης.

«Θεωρώ ότι έπαιξαν δύο ομάδες ισοδύναμες, οπότε θα ήταν καλύτερα να μπορούσαμε να παίξουμε λίγο παραπάνω για να δώσουμε περισσότερο θέαμα. Και οι δύο άμυνες ήταν κλειστές. Δεν υπήρχαν ξεκάθαρες φάσεις, ξεκάθαρα σουτ για γκολ. Τις φάσεις που είχαμε θα μπορούσαμε να τις είχαμε εκμεταλλευτεί, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε».

Και ο Αλμέιδα κατέληξε: «Ήταν ένα παιχνίδι, όπου πολλοί ποδοσφαιριστές έπαιξαν μαζί κι ένα παιχνίδι που νομίζω έδωσε ενθουσιασμό».