Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «Κιτρινόμαυρους» με ομιλία του τεχνικού προς την ομάδα...

Μετά τη χθεσινή ημέρα ξεκούρασης ο, πρωτοπόρος της Stoiximan Super League, Άρης επέστρεψε στις προπονήσεις.

Αρχικά ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του σημειώνοντας τα εξής: «Θέλω να σας συγχαρώ για τη νίκη και την εμφάνιση. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και με υπομονή ήρθε η νίκη που ήταν σημαντική από πολλές απόψεις απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε μαζική άμυνα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με το ίδιο σκεπτικό και την ίδια προσέγγιση σε όλα τα ματς. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Με το ίδιο πνεύμα θα συνεχίσουμε και με την ποιότητα που έχουμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα ακόμη».

Για να καταλήξει ο τεχνικός της ομάδας: «Τώρα σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό. Μας περιμένει ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς το οποίο θα προσεγγίσουμε όπως όλα μέχρι τώρα».

Σ’ ό,τι αφορά τα της προπόνησης, ένα όνομα έκανε την εμφάνισή του στο ιατρικό δελτίο. Όπως αναφέρουν σχετικά οι άνθρωποι της ομάδας: «Στην προπόνηση της Τρίτης, που ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, ασκήσεις συναρμογής και passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι αμυντικής και επιθετικής μετάβασης.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Φαμπιάνο Λέισμαν, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (27/10, 18:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League”».