Η ΠΑΕ Άρης προανήγγειλε με τον τρόπο της την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον Λορέν Μορόν, ενώ αύριο (23/10) αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από τους "κίτρινους"

Την υπογραφή του Λορέν Μορόν στο νέο του συμβόλαιο με τους “κίτρινους” προανήγγειλε σήμερα (22/10) με τον δικό της τρόπο η ΠΑΕ Άρης. Η σχετική φωτογραφία που ποστάρισε η διοίκηση του συλλόγου στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέει το σχετικό στόρι, ενώ αύριο (23/10) αναμένεται κι η επίσημη ανακοίνωση!

Το νέο συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού με την ΠΑΕ Άρης, αν δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά στη μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνία μετά τις τελικές διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών, θα είναι τριετούς διάρκειας. Θα προβλέπει ποσό ύψους 2,4 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά ως πάγιες αποδοχές για αυτά τα τρία χρόνια, συν μπόνους επίτευξης στόχων, μέχρι 3 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Οι πληροφορίες λένε ότι στο συμβόλαιο θα προβλέπονται όροι στην περίπτωση που έρθει πρόταση από το εξωτερικό για τον παίκτη, ώστε να είναι καλυμμένοι ο ίδιος, αλλά και η ομάδα. Θυμίζουμε ότι από τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του Μορόν, καθώς και ο πατέρας του, για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, οι οποίες έφτασαν στο τελικό στάδιο σήμερα.