Με τον Γιώργο Σαββίδη παρόντα ξεκίνησε σήμερα (22/10) η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν για την 3η αγωνιστική της φάσης του Ομίλου του Europa League - Ποια είναι η κατάσταση του Ραχμάν Μπάμπα

Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε ένα βουνό για να φτάσει στον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην “Αγιά Σοφιά” κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και πολλά νεύρα στο τέλος, και πλέον συγκεντρώνεται για την επόμενη μάχη του. Αυτή, απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, την Πέμπτη 24/10, στην Τούμπα, για την 3η αγωνιστική της φάσης του Ομίλου του Europa League, αναζητώντας εκεί την πρώτη του νίκη. Την προσπάθεια των “ασπρόμαυρων” πήγε σήμερα (22/10) στη Νέα Μεσημβρία να στηρίξει διά ζώσης και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση των παικτών και συνομίλησε μαζί τους.

bakayoko savvidis 22 10 2024

Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ που ήταν στην αρχική 11άδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ διεξήχθη και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

paok 22 10 2024

Το δυσάρεστο για τον Ρασβάν Λουτσέσκου είναι ότι ο Ραχμάν Μπάμπα, ο οποίος έφυγε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από την “Αγιά Σοφιά”, δεν τις ξεπέρασε. Η κατάστασή του θα ελεγχθεί και αύριο. Αναλόγως του αποτελέσματος του ελέγχου, θα αποφασίσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αν τον πάρει μαζί του στην αποστολή ή όχι για τον αγώνα με την τσέχικη ομάδα. Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (23/10) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα, στις 12:00 το μεσημέρι, θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για τον αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν. Τον Ρασβάν Λουτσέσκο θα πλαισιώσει από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Μπράντον Τόμας.

Η Βικτόρια Πλζεν θα προπονηθεί στις 19:00 στην Τούμπα. Η προπόνηση των Τσέχων θα είναι ανοικτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας και ενός παίκτη για τον αγώνα με τους “ασπρόμαυρους”.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στιγμιότυπα από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας, που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο: