Ο Νταβίντ Κάρμο μίλησε για Ευρώπη, Ελλάδα και... Ρέτσο!

O Νταβίντ Κάρμο έβαλε το λιθαράκι του στη διατήρηση του “μηδέν παθητικού” απέναντι στη Μάλμε και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στη Σουηδία (0-1). Ο Ανγκολέζος στόπερ μίλησε λίγο πριν την άφιξη της ομάδας του Ολυμπιακού στην Αθήνα, αναφέροντας:

Για το διπλό στη Μάλμε:

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη! Κάθε τρίποντο εκτός έδρας είναι σημαντικό, αλλά έχουμε σπουδαία υποστήριξη απ’ τους φιλάθλους μας. Είναι ένα σημαντικό βήμα. Στόχος μας πλέον είναι να προκριθούμε απευθείας στον επόμενο γύρο. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι“.

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

Είναι δουλειά μας να προσαρμοζόμαστε. Δεν πρέπει ν’ αλλάξουμε τη νοοτροπία. Πρέπει να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, αναζητώντας τη νίκη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αντίπαλο και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ίσως λίγο παραπάνω απ’ ό,τι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στόχος οι τρεις εκτός έδρας πόντοι”.

Για το αν η κατάκτηση του Conference League επηρεάζει τους αντιπάλους:

“Αυτό που λέμε μεταξύ μας είναι πως η επιτυχία στο Conference League ανήκει στο παρελθόν, πρέπει να μείνει εκεί! Δεν μπορούμε να ζούμε με όσα κάναμε παλαιότερα. Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία που δείξαμε με τη Μάλμε. Είχαμε τον έλεγχο και αμυνθήκαμε καλά. Όταν αμυνόμαστε καλά, έχουμε περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη και το προσπαθούμε να το κάνουμε σε κάθε ματς“.

Για τη χημεία με τον Ρέτσο:

Απολαμβάνω να παίζω με τον Ρέτσο, τα πηγαίνουμε πολύ καλά, όπως και με κάθε άλλον παίκτη στην ομάδα. Μου αρέσει να παίζω με τους συμπαίκτες μου και για τον Ολυμπιακό!“.

Για το αν τα ματς με Μπράγα και Μάλμε αποτελούν οδηγούς:

Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Είχαμε το δοκάρι του Ζέλσον στο πρώτο μέρος και το χαμένο πέναλτι του Ελ Κααμπί στο δεύτερο. Εκείνοι δεν είχαν μεγάλες ευκαιρίες, ενώ εμείς θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ και γνωρίζουμε πως κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να είναι πολύ σημαντικό στη βαθμολογία στο μέλλον. Είναι ωστόσο μια νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ και αυτό είναι το πιο σημαντικό!“.

Για τα κολακευτικά λόγια του προπονητή της Μάλμε για τον Ολυμπιακό:

Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό! Δίνουμε λόγους στις ομάδες να κυνηγούν όσα καταφέραμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε μια πολύ επιθετική ομάδα. Αυτός είναι ο τρόπος ποδοσφαίρου μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε!“.