Ο Γιάννης Ζαραδούκας τόνισε πως όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Όπως υποστήριξε, οι «πράσινοι» δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτούν οι «κίτρινοι». Επίσης, αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, ενώ μίλησε και για τον ΠΑΟΚ. Ο Ζαραδούκας μίλησε στο «Metropolis».

Αρχικά, δήλωσε: «Καμία ομάδα δε συνδυάζει και τα δύο, πρωτάθλημα και Ευρώπη, είναι πολύ δύσκολο. Είναι μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό. Σε κάποια ρεπορτάζ είδα ότι ξεκούρασαν παίκτες για το ματς με τον Άρη. Όποιος βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος να αγωνιστεί, δεν μπορούμε να λέμε ότι ξεκουράζει ποδοσφαιριστές. Αυτή είναι η διαφορά μας με το εξωτερικό. Έχουμε τη νοοτροπία να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα και όχι τον ευρωπαϊκό στόχο. Είναι δύσκολο και για τον κόσμο να το πιστέψει αυτό. Ειδικά, για τον Παναθηναϊκό που είχε ιστορία στην Ευρώπη. Έχει αστάθεια στο αγωνιστικό, ενώ έχει στρώσει οικονομικά, δείχνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει ότι παίζει με τον πρώτο, είναι ένα ντέρμπι. Οι παίκτες του Άρη θα τα παίξουν όλα για όλα για να παραμείνουν στην κορυφή και του Παναθηναϊκού για να μείνουν ζωντανοί. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε και έκανε την εκτίμησή του για το πού μπορεί να κριθεί το παιχνίδι. Θα πιέσει ο Παναθηναϊκός και αν του βγουν οι φάσεις μπορεί να πάρει το παχνίδι. Ο Άρης έχει ψυχολογία, αν διαβάσει το παιχνίδι, θα υπάρχει και γκρίνια, μετά θα δυσκολέψει το ματς για τον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Asteras Aktor: «Ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, πολλά παιχνίδια κρίνονται στην ατομική προσπάθεια. Είχε παιχνίδι και τώρα ταξιδεύει για να αγωνιστεί στην Τρίπολη. Είναι δύσκολο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δουλεύει την περσινή συνταγή, αλλά έπιασε ταβάνι μετά το πρωτάθλημα. Θα φανεί τώρα στα δύσκολα, με το ρόστερ και τις προσθήκες που έχει κάνει μπορεί να δικαιώσει τις προσδοκίες».