Όλα όσα δήλωσε ο Ροντινέι στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για την ήττα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, τo Conference League, αλλά και το ρόλο του αρχηγού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη από τον Αστέρα AKTOR: «Δεν είναι ότι κάτι φταίει για την ήττα. Απλά είναι δύσκολα τα παιχνίδια αυτά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και πρέπει να κερδίσουμε τα υπόλοιπα ματς. Έχω μία φράση που λέω πάντα δεν έχει σημασία πως αρχίζεις την χρονιά, αλλά πως τελειώνει. Πέρυσι δεν τα πήγαμε καλά και στο τέλος πήραμε τον τίτλο του Πωρταθλητή Ευρώπης».

Για τον τίτλο του Conference League: «Τα δώσαμε όλα σήμερα, έχουμε την ποιότητα. Γνωρίζω ότι παίζω στον καλύτερο ελληνικό σύλλογο, αλλά δεν υπάρχει κάθε μέρα το Conference League. Δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερο μας εαυτό. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα η νίκη, η ήττα και η ισοπαλία. Είμαι σίγουρος 100% ότι τα πράγματα θα αλλάξουμε και ο Ολυμπιακός θα μπει στον σωστό δρόμο».

Για το αν μιλάει σαν αρχηγός του Ολυμπιακού: «Μιλάω πάντα εκ μέρους του εαυτού μου, αλλά και όλων των συμπαικτών του. Γνωρίζουμε τί ομάδα είμαστε, αυτό είπα και στους συμπαίκτες μου. Είναι στην αρχή της διοργάνωσης και δεν πρέπει να τρελαινόμαστε. Σημασία έχει τί καταφέρνεις στο τέλος, όπως και πέρυσι. Μπορεί την Τετάρτη να κερδίζεις και την Κυριακή να χάνεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αλλάζουν πολλά στο ποδόσφαιρο μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα».