Ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-0 της Athens Kallitheas στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής!

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πέτυχε τρία γκολ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στο γήπεδο της Λεωφόρου κόντρα στην Athens Kallithea, η οποία είχε τρία δοκάρια και αρκετές καλές στιγμές.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, παραμένουν χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα, την ώρα που ο Ατρόμητος βρέθηκε στην 9η θέση με 11 βαθμούς.

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στην μεγάλη κατηγορία, ήταν το 2006, με τον Ατρόμητο τότε να παίρνει ισάριθμες νίκες κόντρα στην Καλλιθέα.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες:

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, ξεκίνησε με 4-2-3-1, με Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια, Μουντές δεξιά, Κίνι αριστερά, Μπρόρσον και Μανσούρ κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τσιγγάρας και Ουαντραόγκο ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, Γιουμπιτάνα δεξιά Ουάρντα αριστερά και Μίχορλ στο κέντρο πίσω από τον Μπάκου.

H Athens Kallithea, ξεκίνησε με 3-4-3 με Μπερναμπέ κάτω από τα δοκάρια, Μότοκ, Μεχίας και Μιρίν στην άμυνα, Χάνουσεκ, Εντιαγέ Ντίμπα στο κέντρο και Βαλμπουενά δεξιά, Μουτίνιο αριστερά και στην κορυφή ο Ουλντρίκις.

Καλός ρυθμός και προβάδισμα για τον Ατρόμητο!

Ο Κίνι μόλις στο τέταρτο λεπτό, δοκίμασε το πόδι του από μεγάλη από μεγάλη απόσταση, χωρίς όμως να μπορέσει να προβληματίσει τον Μπερναμπέ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 8ο λεπτό ο Μανσούρ έκανε φάουλ στον Βαλμπουενά, που είχε αποτέλεσμα να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Πολυχρόνη. Ο VAR, έλεγξε τη φάση για πιθανή κόκκινη κάρτα, όμως ανέφερε στον διαιτητή πως δεν υπάρχει κάτι.
Η Athens Kallithea, κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και στο 13ο λεπτό, ο Μουτίνιο, έδωσε στον Ντιμπά, που έκανε σουτ, αλλά ήταν αρκετά άστοχο για να προβληματίσει τον Χουτεσιώτη.
Στο 15 η Athens Kallithea, κέρδισε πέναλτι, όταν μετά τη σέντρα του Χάνουσεκ, ο Ουλντρίκις πήρε την κεφαλιά στην περιοχή και η μπάλα βρήκε σε Κίνι και Μανσούρ και ο διαιτητής Πολυχρόνης θεώρησε πως υπήρξε χέρι. Τελικά αφού εξέτασε τη φάση στο video, πήρε πίσω την απόφαση του.


Στο 23, μετά από λάθος του Ουεντραόγκο, ο Ουλντρίκις πήρε μπάλα έξω από την περιοχή και δοκίμασε το πόδι του αναγκάζοντας τον Χουτεσιώτη να πέσει και να μαζέψει! Αυτή ήταν ουσιαστικά η καλύτερη στιγμή στο ματς μέχρι εκείνο το σημείο!
Στο 35 ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όταν μετά από σέντρα του Ουάρντα, ο Μίχορλς πήρε την κεφαλιά και προσπάθησε να βρει τον Μπάκου, ο οποίος δεν μπόρεσε να έχει επαφή για να σκοράρει.


Ο Ατρόμητος βρήκε τον δρόμος προς τα δίχτυα στο επόμενο λεπτό, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε από τον διαιτητή που υπέδειξε τον Μπάκου σε αντικανονική θέση. Ο Μίχορλς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μανσούρ πήρε την κεφαλιά και τη δεύτερη ο Μπάκου που ήταν πιο μπροστά πριν σκοράρει.


Στο 42 ο Ατρόμητος έχασε μια ακόμη καλή ευκαιρία! Ευκαιρία για να προηγηθεί. Ο Ουάρντα έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά για τον Τσιγγάρα, που δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε για να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.
Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι άγγιξε το γκολ στο 43! Η άμυνα του Ατρόμητου δεν κατάφερε να διώξει σωστά την μπάλα, ο Βαλμπουενά έγινε αποδέκτης και έβγαλε σέντρα για τον Χάνουσεκ που πήρε την κεφαλιά αλλά είδε την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.


Η ομάδα του Περιστερίου, προηγήθηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μανσούρ μετά από κόρνερ του Μίχορλς, πήδηξε ψηλότερα απ΄όλους και έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας το δεύτερο φετινό του γκολ.


Η Athens Kallithea, βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο. Ο Χάνουσεκ έκανε σέντρα, ο Ντιμπά πήρε την κεφαλιά και ο Μιρέν από κοντά σημάδεψε το δοκάρι!

Δοκάρι η Athens Kallithea, γκολ ο Ατρόμητος!

Η Athens Kallithea ξεκίνησε με καλή στιγμή το δεύτερο ημίχρονο, ο Ούλντρικις πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μανθάτη όμως ο Χουτεσιώτης ήταν σε ετοιμότητα.


Ο Ατρόμητος στο 50 έχασε απίθανη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ! Ο Τσιγγάρας έβγαλε πάσα στον Γιουμπιτάνα στην περιοχή που μόνος του απέναντι στον Μπερναμπέ, έστειλε την μπάλα άουτ.
Ο Ουεντραόγκο δύο λεπτά αργότερα βρήκε χώρο στον άξονα έξω από την μεγάλη περιοχή και έπιασε καλό σουτ, βάζοντας δύσκολα στον Μπερναμπέ που έπεσε και έδιωξε.
Η πίεση της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία έφερε γκολ στο 53!

Με εξαιρετική μεταβίβαση, ο Κίνι βρήκε τον Τσιγγάρα που πάτησε περιοχή, έμεινε όρθιος παρά την πίεση και σκόραρε για το 2-0!


Η Athens Kallithea, έφτασε κοντά στο γκολ στο 56, με την μπάλα ωστόσο να μην της κάνει το χατίρι και να βρίσκει στο δοκάρι. Μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά και κεφαλιά του Ντιμπά, η μπάλα έφτασε στους Μότοκ και Μιρέν, που αμφότεροι δεν κατάφεραν από κοντά να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα, αφού βρήκε και στο δοκάρι με τον Μπρόρσον να σώζει τον Ατρόμητο!


Στο 68, ο Γιουμπιτάνα βρέθηκε στην περιοχή της Athens Kallithea, έπιασε δυνατό σουτ με τον Μπαρναμπέ Μπαραγάν να σώζει την ομάδα του από τρίτο γκολ!

O Ατρόμητος έκλεισε ιδανικά την αναμέτρηση με τον Αθανασίου να σκοράρει στο 90+3 και να διαμορφώνει το τελικό 3-0!

Athens Kallithea: Μπερναμπέ, Μεχίας(83΄Σοΐρι), Ισιμά Μιρέν, Μότοκ, Μανθάτης(57 Ντεμέτριους), Εντιαγέ, Ντιμπά(46΄Μερκάτι), Χάνουσεκ, Μουτίνιο(57΄Λουκίνας), Βαλμπουεά, Ουλντρίκις(57΄Τζιάνι)

Ατρομήτος: Χουτεσιώτης, Μουντές, Μπρόρσον, Μανσούρ, Κίνι, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Γιουμπιτάνα70 Αθανασίου), Μίχορλ(80΄Καραμάνης), Ουάρντα, Μπάκου (91΄Σταυρόπουλος)

Διαιτητές: Φώτιος Πολυχρόνης, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, Μιχαήλ Νιδριώτης
4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος