Με ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι άρχισε η κυκλοφορία των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (16/02, 17:00, Novasports Prime).

Μετά την ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» του Ολυμπιακού με τον Asteras AKTOR, οι Πειραιώτες στρέφονται στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (16/02, 17:00, Novasports Prime) για την 23η «στροφή» της Stoiximan Super League.

Μάλιστα στο πλευρό των «ερυθρόλευκων» οι φιλάθλοι της ομάδας, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι τέθηκαν στη διάθεση των οπα΄δών τα εισιτήρια με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών την Κυριακή (16/02) στις 17:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Οι φίλαθλοί μας για τον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους πατώντας εδώ. Η τιμή τους είναι 25 ευρώ.

Gov.gr Wallet

H είσοδος στο γήπεδο γίνεται μόνο με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet.

Αγοράζοντας κωδικούς εισιτηρίων, θα σας αποστέλλεται email με ένα αρχείο PDF ανά κωδικό/εισιτήριο.

Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr»