Ζωή χωρίς Γκιλιέρμε

Ποιοι παίκτες έχουν "ντυθεί" Γκιλιέρμε στο διάστημα της απουσίας του;

Πρόκειται για τον “εγκέφαλο” του Ολυμπιακού και εδώ και τρεις αγωνιστικές δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Γκιλιέρμε μετά τον τραυματισμό του με βαριά κάκωση στον αριστερό αστράγαλο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μπήκε σήμερα στις προπονήσεις και σταδιακά θα βρεθεί σε θέση να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών. Ο Βραζιλιάνος ήταν μόνιμα ο κορυφαίος σε εύστοχες πάσες στον Ολυμπιακό και συνολικά σε επαφές στα ματς των “ερυθρόλευκών”. Από τη στιγμή που δεν αγωνίζεται τρεις παίκτες έχουν πρωτεύσει στις συγκεκριμένες κατηγορίες, με διαφορετική εξήγηση σε κάθε περίπτωση.

Μαντί Καμαρά

Με την ΑΕΛ στο Φάληρο ο Μαντί Καμαρά ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του Ολυμπιακού με 118 εύστοχες πάσες και 141 επαφές. Ο μέσος από τη Γουινέα είχε αρκετές πρωτοβουλίες μοιάζοντας απελευθερωμένος, χωρίς τον Γκιλιέρμε δίπλα του και με περισσοτερη διάθεση να “κυκλοφορήσει” την μπάλα.

Ρούμπεν Σεμέδο

Απέναντι στον Βόλο ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν πρώτος σε εύστοχες πάσες με 92 και σε επαφές με 116. Ήταν ένα ιδιαίτερο βέβαια ματς με τον Πορτογάλο αμυντικό να ψάχνει συνεχώς συμπαίκτες του από την άμυνα, καθώς δέχτηκε ελάχιστη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε συχνά η πρώτη μπάλα έφευγε από τα πόδια του προς τη μεσαία και επιθετική γραμμή.

Ομάρ Ελαμπντελαουί

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο κορυφαίος σε εύστοχες πάσες με 49 και σε επαφές με 77 ήταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Η δεξιά πλευρά ήταν πολύ δραστήρια στο χθεσινό κομμάτι με τον Νορβηγό αμυντικό να συμμετέχει ενεργά τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό σκέλος της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.