Αυτή είναι η πρόταση της Ίντερ στον Βαγιαννίδη!

Ένα ιδιαίτερα ελκυστικό συμβόλαιο προσφέρει η Ίντερ στον Γιώργο Βαγιαννίδη, προκειμένου να πείσει το νεαρό μπακ να... μετακομίσει στο Μιλάνο για τα επόμενα χρόνια. 

Ένα ιδιαίτερα ελκυστικό συμβόλαιο προσφέρει η Ίντερ στον Γιώργο Βαγιαννίδη, προκειμένου να πείσει το νεαρό μπακ να… μετακομίσει στο Μιλάνο για τα επόμενα χρόνια. 

Οι “νερατζούρι” προσφέρουν στον 19χρονο ποδοσφαιριστή τριετές συμβόλαιο (αρχικά ήθελαν πενταετές) με απολαβές που αγγίζουν το 1 εκ. ευρώ! Παράλληλα στις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ των δύο πλευρών, οι άνθρωποι της Ιταλικής ομάδας έχουν ξεκαθαρίσει στην πλευρά του παίκτη ότι πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του και του έδωσαν τρεις εναλλακτικές επιλογές. 

Η πρώτη είναι να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ίντερ, να μείνει στο ρόστερ και ανάλογα με την εξέλιξη του να πάρει σταδιακά το χρόνο που θα κερδίσει με την παρουσία του μέσα από τις προπονήσεις. 

Η δεύτερη είναι να συμμετάσχει στην προετοιμασία των “νερατζούρι”, αλλά στη συνέχεια να δοθεί με τη μορφή δανεισμού σε κάποιο σύλλογο και η τρίτη επιλογή είναι να μείνει στην Ίντερ για ένα εξάμηνο και στο δεύτερο μισό της σεζόν να παίξει σε κάποιο ιταλικό σύλλογο ως δανεικός για να αποκτήσει αγωνιστική εμπειρία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.