O Καμαρά απογειώθηκε κι όμως πατάει στη Γη!

Ο Μαντί Καμαρά χαρακτηρίζεται από τη μετριοφροσύνη ενός ταλαντούχου παίκτη που είναι έτοιμος να αγγίξει το όνειρο του!

“Χάρη στον Ολυμπιακό ξέρουν το όνομα μου”, δήλωσε ο Μαντί Καμαρά χθες βράδυ στην κάμερα των καναλιών Novasports, όταν προσπαθήσαμε να στρέψουμε τις ερωτήσεις στη μεταγραφολογία που είναι έντονη το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα του. Ο μέσος των Πειραιωτών έδειξε ανεπηρέαστος από όσα ακούγονται και προτίμησε να επιδείξει τη μετριοφροσύνη του. Ένα διαμάντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που προφανώς δεν έλαμψε λόγω των δύο γκολ και της ασίστ στο ματς με τον Άρη. Είναι ένας παίκτης που σταδιακά από την περσινή σεζόν βελτιώνεται και πολύ γρήγορα κέρδισε την προσοχή ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο Καμαρά προορίζεται για ομάδα από το πάνω ράφι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και γι’ αυτό δεν έχει φύγει ακόμα”. Είναι μια ρητορική που δεν κυκλοφορεί απλά στα χείλη, αλλά είναι προφανής παιχνίδι με το παιχνίδι, ειδικά τη φετινή σεζόν. Ο μέσος από τη Γουινέα κατάφερε να χτίσει την υπεραξία του μέσα από τη σταθερότητα στην απόδοση. Πρόσθεσε νέα στοιχεία στο παιχνίδι του, άλλαξε ρόλους, έβαλε το “εγώ” του κάτω από το “εμείς”. Αυτά τα γνωρίζουν καλύτερα τα… αδέρφια του, Μπα και Σισέ, γι’ αυτό και έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν μετά το δεύτερο γκολ του απέναντι στον Άρη.

Μπορεί να μην είναι ο μέσος που με την τεχνική του θα σε αφήσει με το στόμα ανοικτό, ωστόσο πρόκειται για μια περίπτωση που βελτιώνεται συνεχώς και αλματωδώς. Τι σχέση έχει ο Καμαρά του περσινού πρωταθλήματος με τον Καμαρά του δεύτερου μισού της φετινής σεζόν; Η εικόνα είναι πολύ διαφορετική κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει την ωριμότητα μέσα στο παιχνίδι. Τα πνευμόνια και τη δύναμη τα είχε και πέρυσι. O Μαρτίνς του εμπιστεύεται πλέον διαφορετικούς ρόλους και ο Καμαρά ανταπεξέρχεται με επιτυχία.

Εκτός γηπέδου φρόντισε να βγάλει την ίδια σύνεση, με μια δήλωση “κράχτη” και για άλλους παίκτες σαν κι εκείνον. Ο Καμαρά δεν έχει ξεχάσει από που ήρθε, που βρίσκεται και γι΄αυτό θα πάει ψηλά και μακριά!  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.