Καταγγελίες Ζιλμπέρτο για ρατσισμό στην Ελλάδα!

Για δύο ρατσιστικά περιστατικά που έζησε στο διάστημα που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα μίλησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην αγγλική εφημερίδα Daily Mail. 

Για δύο ρατσιστικά περιστατικά που έζησε στο διάστημα που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα μίλησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην αγγλική εφημερίδα Daily Mail. 

O άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας και του Τριφυλλιού, αποκάλυψε πως έπεσε θέμα ρατσιστικής επίθεσης από οπαδούς του Πανιώνιου, ενώ αναφέρθηκε και σε ακόμη ένα συμβάν με “πρωταγωνιστή” τον Τζιμπρίλ Σισέ

«Παίζαμε κάπου στη Βόρεια Ελλάδα και πέταξαν στον Τζιμπρίλ Σισέ μια πλαστική μπανάνα. Όταν τον είδα να σταματά και να αντιδρά στους οπαδούς, έτρεξα κοντά του και του είπα. ‘Ξέχνα τους, σε χρειαζόμαστε’. Στο ημίχρονο ήταν όλοι πολύ αναστατωμένοι», είπε μεταξύ άλλων ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το περιστατικό που είχε τον ίδιο στο επίκεντρο. 

«Έκανα προθέρμανση και ξαφνικά είδα τους οπαδούς να μου κάνουν χειρονομίες πιθήκων. Η αντίδραση μου ήταν να κάνω το ίδιο…Ίσως δεν ήταν η καλύτερη αντίδραση, όπως είναι σαν καθρέφτης για εκείνους για να αντιληφθούν πως ήταν να κάνουν αυτές τις χειρονομίες.

Σταμάτησαν αμέσως επειδή υποθέτω πως δεν περίμεναν από μένα να κάνω αυτή την ενέργεια. Στη συνέχεια τους έκανα κάποιες αστείες γκριμάτσες και φιλούσα το δέρμα μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.