Ολυμπιακός: Θαυμασμός για Καμαρά!

Ο Μαντί Καμαρά για ακόμα ένα ματς ήταν θετικός και απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια!

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο χθεσινό ματς με την Ομόνοια, επένδυσε πολλά από τα τακτικά του σχέδια πάνω στο δίδυμο των Μπουχαλάκη και Καμαρά. Ο Πορτογάλος τεχνικός βλεποντας πως ο Γιάν Εμβιλά χρειάζεται λεπτά συμμετοχής για να προσαρμοστεί στη νοοτροπία του συνόλου, επέλεξε να πορευτεί σ’ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι με δύο από τους πιο έμπειρους παίκτες του ρόστερ. Και ίσως τους πιο βελτιωμένους. Τόσο ο Μπουχαλάκης, όσο και ο Καμαρά την τελευταία διετία, όπου ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας έχουν ανέβει πολλά επίπεδα αγωνιστικά και πνευματικά.

Το ανέφερε ξεκάθαρα ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Ομόνοια, λέγοντας: “Μετά με τις δύο χρονιές είμαι πιο έτοιμος. Με έχει βοηθήσει η ομάδα και ο προπονητής. Το πιο σημαντικό είναι να μπιυν τα νέα παιδιά στον ρυθμό για να κυλήσει η σεζόν ακόμα καλύτερα από τις προηγούμενες. Είμαι κάποια χρόνια στην ομάδα, έχω παραστάσεις και μέσα απ’ αυτές θέλω να βοηθάω σε πολλούς τομείς. Είμαι περήφανος που φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού.”

Σε ό,τι αφορά τον Μαντί Καμαρά, ήταν για ακόμα ένα ματς πληθωρικός στη μεσαία γραμμή. Τα πήγε πολύ καλά είτε ανασταλτικά, είτε δημιουργικά. Οι σκάουτερ έχουν φυσικά εδώ και καιρό διαμορφώσει την άποψη τους για τον μέσο από τη Γουινέα, ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σχόλιο του Ισπανού αναλυτή ποδοσφαίρου Μπρούνο Αλεμάνι, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ομόνοια σχολίασε για τον Καμαρά: “Ο Μαντί Καμαρά μου αρέσει όλο και πιο πολύ σε κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ. Είναι συνεπής, ικανός να διασπάσει τις αντίπαλες γραμμές με την μπάλα στα πόδια, διαθέτει ικανότητα να αντιληφθεί το παιχνίδι του αντιπάλου και να παρέμβει και είναι αρκετά εύστοχος στις πάσες. Ένας πολύ μεστός μέσος”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.