Ολυμπιακός: Στάση αναμονής για Καμαρά!

Ο Μαντί Καμαρά είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τον Ολυμπιακό, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει προσέγγιση για την οικονομική ανανέωση του συμβολαίου του. 

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε “επίθεση” στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους για πολλά από τα μέλη του ρόστερ του. Η διοίκηση των Πειραιωτών είναι αρκετά έμπειρη στο μεταγραφικό “παιχνίδι” και κατάφερε να πουλήσει ακριβά τους Ποντένσε και Τσιμίκα. Ζυγίζοντας τις ισορροπίες του ρόστερ δεν διατήρησε τον Ομάρ στην ομάδα, ενώ άντεξε στο μαρκάρισμα που δέχτηκε μεταξύ άλλων για τους Σεμέδο, Σα (έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός του), Καμαρά και Ελ Αραμπί.  

Κάπου εδώ να αναφέρουμε και τον ρόλο που έπαιξε ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς στον καταρτισμό του νέου ρόστερ του Ολυμπιακού, θέτοντας “κόκκινες γραμμές” στις πωλήσεις. Ο ίδιος επανειλημμένα έχει δηλώσει στα κανάλια novasports πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο χειρισμό από πλευράς διοίκησης σε ό,τι αφορά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Παρ’ όλα αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε να εξαντληθούν τα περιθώρια για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. 

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Μαντί Καμαρά. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει “χτίσει” πάνω στον μέσο από τη Γουινέα το αγαπημένο του σύστημα, το 4-3-3. Ο επαγγελματισμός του Καμαρά και η αλματώδης εξέλιξη του, έχουν κερδίσει τον Μαρτίνς και φυσικά ήταν υποψιασμένος για τις προτάσεις που θα έφταναν στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες “άντεξαν” την πίεση και κράτησαν τον Καμαρά στο ρόστερ, καθώς δεν ικανοποιήθηκαν πλήρως οικονομικά. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφραστεί με λόγια σεβασμού προς τον σύλλογο, καθώς έφτασε στη χώρα μας ως ένας άγνωστος και “άγουρος” μέσος και πλέον γίνεται λόγος για εκείνον για σπουδαίους συλλόγους της Ευρώπης. Η στάση αυτή δεν θα αλλάξει από πλευράς Καμαρά, όσο και αν έχει “ψηλώσει” μέσα στα αποδυτήρια βάσει της απίθανης αγωνιστικής εικόνας του.

Ο Καμαρά είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εκτιμά ιδιαίτερα ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Αφρικανός μέσος προσωποποιεί τον καθημερινό αγώνα, τον προσωπικό κάματο και σε συνάρτηση με το χαμηλό προφίλ συγκεντρώνει σημαντικά στοιχεία, που έχουν κερδίσει τον διοικητικό ηγέτη της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ. Μάλιστα ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, είχε σπεύσει να αποδώσε τα εύσημα προσωπικά τον Καμαρά.

Καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος μιας σεζόν χτυπημένης από τον covid-19, ξεκινάει ο μήνας των ανανεώσεων για τον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς έχει κυκλώσει τους ποδοσφαιριστές που θεωρεί πως πρέπει να τους δοθεί ένα επιπλέον κίνητρο και να “δεθούν” περισσότερο με την ομάδα. Πρόκειται για μια σειρά παικτών που δίνουν πολλά στον Ολυμπιακό σε προπονητικό και αγωνιστικό επίπεδο με σημαντικά περιθώρια βελτίωσης των οικονομικών τους απολαβών. Στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται και ο Μαντί Καμαρά. Δεν είναι απίθανο σύντομα να γίνει η πρώτη κρούση για την αναπροσαρμογή των απολαβών του, ωστόσο για την ώρα αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση με τον μέσο από τη Γουινέα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.