Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τις απουσίες του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (21/11, 19.30, NS1HD) τον Παναθηναϊκό για την ένατη αγωνιστική της Super League. Οι “ερυθρόλευκοι” των πολλών προβλημάτων (Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά) αναζητούν τη νίκη στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για το μεγάλο ματς με το “τριφύλλι” και τις απουσίες του Ολυμπιακού αναφέροντας πως: “η συγκεκριμένη συγκυρία αποτελεί ευκαιρία για άλλους παίκτες του ρόστερ”.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι και φέτος αναπόσπαστο μέλος της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς και στάθηκε στην ανωτερότητα την οποία πρέπει να επιβάλλει ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού. Μεταξύ άλλων τόνισε: “Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα, γνωρίζουμε πως το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς”.  

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε αρνητικά τη σεζόν, ωστόσο η έλευση του Λάζλο Μπόλονι έχει βελτιώσει την εικόνα των “πράσινων”. O Έλληνας μέσος του Ολυμπιακού έδωσε τη δική του εικόνα για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του: “Υπάρχει ποιότητα στις μονάδες του Παναθηναϊκού και η διακοπή σίγουρα ευνόησε τον νέο προπονητή”. 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο video!