Έσωσε το αήττητο, πάει γι’ άλλα…

Ο Ολυμπιακός κρατάει απ' το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας και μπαίνει σε φάση αποκατάστασης. Ή μήπως όχι;

Ο Πέδρο Μαρίνς είχε προαναγγήλει στις δηλώσεις του στο novasports.gr πως ο Ολυμπιακός θα συναντήσει μια ομάδα με ποιότητα και κατάλοιπα πρωταθλητισμού. Η ομάδα του δεν κατάφερε να παρουσιάσει το πρόσωπο που ο ίδιος περίμενε και βρέθηκε λίγα εκατοστά μακριά από την ήττα. Αν ο Τζόλης ήταν εύστοχος, ο ΠΑΟΚ θα βρισκόταν αγκαλιά με μια πολύτιμη νίκη για το πρεστίζ του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το φινάλε του ματς!

Μαρτίνς: Μας ταλαιπώρησε ο άνεμος, από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες

Ο Ολυμπιακός με τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα του, ανέβασε ως αναμενόταν τον πήχη πολύ ψηλά και ίσως κάποιοι περίμεναν πως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα αποτελούσε μια παρέλαση τίτλου. Η κούραση των συνεχόμενων ταξιδιών και φυσικά το πάθος και η ποιότητα των αντιπάλων αποτέλεσαν τους κυριότερους παράγοντες της ισοπαλίας.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Το διπλό δοκάρι του Ολυμπιακού!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Διπλό δοκάρι οι «ερυθρόλευκοι» (14′)

Για τον Ολυμπιακό ίσως είναι το ιδανικότερο αποτέλεσμα με γνώμονα τη διαχείριση. Ένα διακριτικό καμπανάκι ενόψει της συνέχειας με φόντο την επανάληψη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, αλλά και τη μεγάλη δοκιμασία με την PSV. Την Κυριακή το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/01, 15.00, NS1HD) κάθε άλλο παρά εύκολο φαντάζει, καθώς η ομάδα της Ηπείρου είναι ένας από τους τρεις συλλόγους που έχουν όψει βαθμούς απ’ τον Ολυμπιακού. Εξ ορισμού λοιπόν το κυριακάτικο ματς απαιτεί σοβαρότητα και δεν υπάρχει χρόνος εφησυχασμού και αποκατάστασης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Το γκολ του Μπα με εντυπωσιακή κεφαλιά

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: 1-1 (77′)

Ο Ουσεϊνού Μπα ήταν ο παίκτης ο οποίος είχε την κρίσιμη επαφή με την μπάλα για την ισοφάριση του σκορ απ’ τον Ολυμπιακό. Ο Σενεγαλέζος μετά την ανάρρωση του απ’ τον κορωνοϊό αναζητούσε τα βήματα του στον αγωνιστικό χώρο και παιχνίδι με παιχνίδι έδειχνε να βρίσκει τον πραγματικό του εαυτό. Το γκολ στην Τούμπα ίσως είναι καθοριστικό για την οριστική επιστροφή της αυτοπεποίθησης του αμυντικού του Ολυμπιακού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι δήλωσε ο Μπα για την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στις εναέριες μονομαχίες

Mπα: «Χαρούμενος που βοήθησα, μείναμε ενωμένοι»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.