Ετοιμος για… επιστροφή ο Ζορμπάς

Ετοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις του ΟΦΗ και να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου, είναι ο Παναγιώτης Ζορμπάς.

Ετοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις του ΟΦΗ και να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου, είναι ο Παναγιώτης Ζορμπάς. Ο έμπειρος παίκτης ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από διάστρεμμα, όμως πλέον δείχνει να το έχει ξεπεράσει και έτσι αναμένεται να αγωνιστεί στο ματς με τον Αρη.

“Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει. Θα πάω το απόγευμα για να κάνω προπόνηση και θεραπεία. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το σημαντικό. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Φυσικά θα είμαι καλά και θα τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου” δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.

Βέβαια ο παίκτης, αναφέρθηκε και στην διακοπή του πρωταθλήματος και στο αν αυτή μπορεί να έχει επιπτώσεις στην απόδοση του ΟΦΗ: “Όταν έχεις βρει το ρυθμό σου σαν ομάδα δεν είναι καλή η διακοπή. Από την άλλη μεριά δίδεται χρόνος σε παίκτες που έχουν προβλήματα τραυματισμού να αναρρώσουν. Δεν πρέπει όμως να στεκόμαστε σ αυτό. Η διακοπή έγινε, εμείς συνεχίσαμε τη δουλειά μας και στο μυαλό μας είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Αρη και πως θα πάρουμε τους 3 βαθμούς. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει να έχουμε πολύ καλή απόδοση για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Όλα τα παιδιά γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει το παιχνίδι. Συγχρόνως έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στις δυναμική της και την οποία θα πρέπει να παρουσιάσουμε στο γήπεδο μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.