Στις προπονήσεις του Ατρόμητου επέστρεψαν την Τρίτη (15/11) οι Γιάννης Σκόνδρας και Θανάσης Καραγκούνης, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων.

Στις προπονήσεις του Ατρόμητου επέστρεψαν την Τρίτη (15/11) οι Γιάννης Σκόνδρας και Θανάσης Καραγκούνης, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων. Σε κανονικό ρυθμό, ωστόσο, συμμετείχε μόνο ο Καραγκούνης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα δύο παιχνίδια του «μικρού» αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
 
Ο Σκόνδρας, αντίθετα, που έπαιξε και στο παιχνίδι με τη Γερμανία και σε αυτό με τη Βοσνία, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης και θα ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα από την Τετάρτη. Την Τετάρτη θα γυρίσουν και οι διεθνείς με την Ανδρών, Γιαννούλης και Μήτρογλου και οι «κυανόλευκοι» θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασία για το ματς με τον Λεβαδειακό.
 
Την Τετάρτη (16/11) το πρωί, αντιπροσωπεία της ομάδας, με επικεφαλής την αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλο, Κάτια Κοξένογλου και τους Ράντμαν, Οικονόμου, Καραμάνο θα βρεθεί στο 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει στους μαθητές εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής.