Έκανε σεφτέ ο Άρης (video)

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης ο οποίος επικράτησε στην Κρήτη του ΟΦΗ με 1-0. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Γιαννιώτας στο 31ο λεπτό.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης ο οποίος επικράτησε στην Κρήτη του ΟΦΗ με 1-0. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Γιαννιώτας στο 31ο λεπτό. Ο ΟΦΗ που τελείωσε με 9(αποβλήθηκαν Μάντζιος και Ταβλαρίδης) ποδοσφαιριστές το ματς, διαμαρτύρεται για δυο πέναλτι στο 80′ και στο 87′. Με δέκα τελείωσε και ο Αρης λόγω αποβολής του Ουμπίντες στο 79ο λεπτό.


Τα αρχικά πλάνα των προπονητών
O Νίκος Αναστόπουλος ξεκίνησε με σύστημα 4-2-3-1 έχοντας τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, το Γαλανόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μπουλούτ στο αριστερό και τον Ταυλαρίδη με τον Γεωργίου κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή οι, Κάλαϊτζιτς και Ζόρντι Λόπεζ σε ρόλο αμυντικών χαφ, μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού ο Σουμπίνιο, με το Σίσιτς στο δεξί άκρο, το Χόρχε Λόπεζ στο αριστερό και τον Μάντζιο στην κορυφή της επίθεσης.


Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο του Άρη ξεκίνησε με τους Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, το Μίσελ στο αριστερό άκρο της άμυνας, τους Ντίκο, Σανκαρέ κεντρικό δίδυμο και τον Καζναφέρη στο δεξί άκρο. Στη μεσαία γραμμή οι Φατί και Τόχα σε ρόλο αμυντικών μέσων, ο Ούμπιντεζ στο δεξί άκρο, ο Γιαννιώτας στο αριστερό και ο Καστίγιο πίσω από τον προωθημένο Σολτάνι.



Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικές στις κινήσεις τους στα πρώτα λεπτά προσπαθώντας πάντα να επιβάλουν το ρυθμό τους. Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ έδειχνε να αποκτάει την πρωτοβουλία των κινήσεων με το Σουμπίνιο να αποτελεί το κινητήριο μοχλό όλων των επιθέσεων των κρητικών.
Ο Άρης ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, κατέβηκε πολύ προσεχτικά στο γήπεδο κλείνοντας πάρα πολύ καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Βελλίδη
Οι κίτρινοι μάλιστα είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με το σουτ του Γιαννιώτα στο 10ο λεπτό η μπάλα όμως έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
Στο 13ο λεπτό ο ΟΦΗ απείλησε για πρώτη φορά όταν ο Μάντζιος συνεργάστηκε πολύ όμορφα με τον Σουμπίνιο το σουτ του οποίου όμως κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
Στο 19′ ο Σουμπίνιο και πάλι, κινήθηκε από δεξιά, με όμορφη ατομική ενέργεια έκανε και το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Σανκαρέ και κατέληξε κόρνερ…
Μετά το 20ο λεπτό ο Άρης άρχισε να ισορροπεί το ματς αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και ψάχνοντας το γκολ που θα τους βάλει μπροστά στο σκορ.
Ένα γκολ που ήρθε στο 31ο λεπτό με το Γιαννιώτα να παγώνει το «Γεντι Κουλέ»
Ο Ούμπιντες κινήθηκε λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά, έκανε πολύ όμορφη σέντρα, ο Μπουλούτ δεν κατάφερε να διώξει και ο Γιαννιώτας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στους ποδοσφαιριστές του Άρη που βρίσκοντας αρκετούς χώρους στη συνέχεια του παιχνιδιού δημιούργησε τις προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ.
Μάλιστα απείλησαν και στο 35′ με τον Καστίγιο αλλά και στο 37′ με το Σουλτάνι όμως και στις δυο περιπτώσεις τα σουτ που έγιναν δεν βρήκαν στόχο.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ξεκίνησε πιο δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό έχασε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει.
Ο Σίσιτς έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μάντζιος έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Βελλίδης μπλόκαρε κρατώντας το προβάδισμα για τον Αρη.
Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου πίεζαν για την ισοφάριση βγάζοντας αρκετό πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Ένα πάθος όμως που πολλές φορές μετατρεπόταν σε νεύρα με αποτέλεσμα ο Μητσιος να μοιράζει κίτρινες κάρτες.
Στο 71ο λεπτό ο ΟΦΗ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.
Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Ταυλαρίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Γεωργίου που έπιασε το σουτ από κοντά αλλά ο Βελλίδης απομάκρυνε εντυπωσιακά…
Στο 79′ ο Άρης έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη στον Ούμπιντες και το παιχνίδι χάλασε.


Ένα λεπτό αργότερα ο ΟΦΗ σωστά ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μάντζιου από το Σανκαρέ και στο 87′ ο Μήτσιος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Μάντζιο θεωρώντας ότι ο επιθετικός του ΟΦΗ εκβίασε την ανατροπή. Μια λανθασμένη απόφαση του κύριου Μήτσιου όπως και στη φάση του 80ου λεπτού, που έδειξε να έχει χάσει τον έλεγχο του ματς.
Στο 88ο λεπτό Ο ΟΦΗ έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές καθώς ο Ταβλαρίδης ανέτρεψε από πίσω τον Ιάκομπ και σωστά αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το παιχνίδι έληξε μετά από 6 λεπτά καθυστερήσεων με τους παίκτες του Άρη και τον Μίχαλ Πρόμπιερζ να πανηγυρίζουν για την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.


Η εξέλιξη της αναμέτρησης:


Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 10η
Αγώνας: ΟΦΗ-Άρης
Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Αργυρός (Αθηνών)


Οι συνθέσεις:


ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλατζιτς, Γεωργίου, Σίσιτς, Λόπεθ, Σουμπίνιο, Λόπεζ.


Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Μίσελ, Σολτάνι, Τόχα, Καστίγιο, Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Γιαννιώτας, Ούμπιντες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.