Χαριτωνίδης: «Σαν θηρίο στο κλουβί»

Σαν θηρίο στο κλουβί χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Λάζαρος Χαριτωνίδης τον καιρό που απουσίαζε από τον αγωνιστικό χώρο λόγω του τραυματισμού του με δηλώσεις που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Σαν θηρίο στο κλουβί χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Λάζαρος Χαριτωνίδης τον καιρό που απουσίαζε από τον αγωνιστικό χώρο λόγω του τραυματισμού του, με δηλώσεις που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παίκτης του ΟΦΗ στον Athleticradio 104,2:

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του:
«Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Είχα θετική ψυχολογία όμως και το ξεπέρασα. Έμεινα 5,5 μήνες έξω. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα. Ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μετά συνήλθα και δούλεψα σκληρά για να επανέλθω. Τώρα είμαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Ειδικά με τη συμμετοχή μου στην προπόνηση της ομάδας, μετά από τόσο καιρό.
Κοιτάζω μπροστά και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος. Ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα της απουσίας. Τώρα θα χρειαστώ δουλειά στη φυσική κατάσταση και κάποια φιλικά παιχνίδια. Ο τραυματισμός ήταν σε ένα από τα τελευταία φιλικά παιχνίδια πριν τα πλέι οφ. Ήθελα πολύ να βοηθήσω τότε την ομάδα, που είχε ανάγκη όλους τους παίκτες. Όλα καλά όμως πλέον κοιτάζω μπροστά».

Για τα συναισθήματα του τον τελευταίο καιρό που επέστρεφε σιγά-σιγά: «Ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Είμαι χαρούμενος που γύρισα. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία. Θέλω να είμαι 100% καλά, να πατάω γερά στην ομάδα και ο στόχος μου είναι πάντα η καθιέρωση στην ομάδα».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση των κεντρικών αμυντικών και το δικό του ρόλο στην ομάδα: «Άλλο να παίζεις στη Β’ Εθνική και άλλο στη Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα έχει ποιότητα, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν και πολλοί ισάξιοι παίκτες μεταξύ των νέων και των παλιών.

Για τη θέση μου όταν έχω παίκτες με τη μεγάλη εμπειρία που έχουν οι κεντρικοί αμυντικοί που έχει η ομάδα όπως ο Γεωργίου, ο Ταυλαρίδης, ο Μπουλούτ και ο Σόουζα, πρέπει να λειτουργείς σαν σφουγγάρι. Αυτό κάνω εγώ. Είμαι νέος και είναι σημαντικό για μένα να έχω συμπαίκτες τόσο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Κρατάω κάποια πράγματα από αυτούς τους παίκτες και αγωνιστικά αλλά και στον τρόπο ζωής».

Για τη φετινή χρονιά του ΟΦΗ: «Η χρονιά έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας. Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα. Με τον Άρη είχαμε ένα αποτέλεσμα, λόγω των λαθών του διαιτητή. Πιστεύω ότι αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα κάνουμε μια νέα αρχή.

Όταν ξεκίνησε η χρονιά ο στόχος ήταν η παραμονή της ομάδας. Τα καλά αποτελέσματα μας έχουν φτιάξει την ψυχολογία και μας κάνουν να κοιτάμε και ψηλότερα. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς η ομάδα θα κάνει ένα καλό ταμείο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.