Stop στους οπαδούς του ΠΑΟ

Κάτι που ήταν λίγο έως πολύ γνωστό επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης».

Κάτι που ήταν λίγο έως πολύ γνωστό επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης». Η αστυνομία άναψε stop στη μετακίνηση των οπαδών των πρασίνων στη Θεσσαλονίκη, παρά τη συμφωνία των δύο ΠΑΕ για αμοιβαία ανταλλαγή εισιτηρίων. Έτσι το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί μόνο με την παρουσία φιλάθλων του Άρη και το ίδιο θα συμβεί (παρουσία μόνο των γηπεδούχων θεατών) και στο ματς του β΄ γύρου στο ΟΑΚΑ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία των παικτών του Άρη ξεκίνησε, υπό τις οδηγίες του Μίχαλ Πρόμπιερζ και μάλιστα με διπλή προπόνηση στο Ρύσιο. Ο Πολωνός τεχνικός γνωρίζει πως δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τραυματία Γιώργο Κατίδη, ενώ ελπίζει στη παρουσία του Γιούριτσα Βράνιες, αλλά και του Ντάρσι Νέτο, προκειμένου να έχειεπιπλέον λύσεις σε δύο θέσεις «κλειδιά».   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.