Ο Κάρλος στη Nova

Στην εκπομπή "Η ώρα των πρωταθλητών" της NOVA, μίλησε ο Χοσέ Κάρλος και αναφέρθηκε στην πορεία της ΑΕΚ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Στην εκπομπή “Η ώρα των πρωταθλητών” της NOVA, μίλησε ο Χοσέ Κάρλος και αναφέρθηκε στην πορεία της ΑΕΚ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός παίκτης έδειξε να είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Ελλάδα, αλλά και να θεωρεί πως είναι καλύτερο για την ομάδα του να μην την θεωρούν οι αντίπαλοί της φαβορί για τον τίτλο.

Αρχικά ο Ισπανός παίκτης τόνισε: “Η αλήθεια είναι ότι είμαι ικανοποιημένος γιατί η ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση και εγώ αισθάνομαι πάρα πολύ καλά σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος και ελπίζω η ομάδα να συνεχίσει έτσι τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων”.

Βέβαια δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την εκπληκτική πάσα που έκανε στον Μπέλεκ, στο γκολ της Ενωσης: “Η αλήθεια είναι ότι είναι κάποιες φάσεις που σου βγαίνουν την ώρα του αγώνα. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, αλλά αν δεν σκέφτεσαι μέσα στον αγώνα, δεν μπορείς να λες ότι παίζεις ποδόσφαιρο. Δεν συμφωνώ ότι είναι η καλύτερη ασίστ της αγωνιστικής αυτή που έκανα εγώ στον Μπέλεκ. Μου φαίνεται πολύ φυσιολογική η κίνηση που έκανα. Είναι φάσεις που γίνονται”.

Για τη θέση που αγωνίζεται, τόνισε: “Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίζω στη θέση που μου ζητάει ο προπονητής και αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι να βρίσκομαι στους 11 πρώτους. Σίγουρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα να παίζω πίσω από τον επιθετικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω πρόβλημα να παίζω σε άλλη θέση. Εχω συνηθίσει να παίζω σε διάφορες θέσεις και ο προπονητής με έχει δοκιμάσει σε διάφορες. Πάντα προσπαθώ όμως να κάνω το καλύτερο δυνατόν”.

Για το τι τον έκανε να έρθει στην Ελλάδα: “Θεώρησα ότι ήταν μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία για να δώσω ώθηση στην καριέρα μου. Γι αυτό δέχτηκα την πρόταση του Χιμένεθ και ήρθα στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημα. Θέλω να δω πως θα κυλήσει αυτή η χρονιά και στη συνέχεια θα αποφασίσω αν θέλω να μείνω στην Ελλάδα η όχι. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, η ομάδα με έχει βοηθήσει και μου έχει κάνει την ζωή μου πάρα πολύ εύκολη. Η Ελλάδα είναι χώρα της Μεσογείου και μοιάζει με την Ισπανία και ακόμα και το φαγητό έχει ομοιότητες, με αποτέλεσμα να μην έχω πρόβλημα να μένω εδώ. Είναι σημαντικό ότι γυρίζω από την προπόνηση και βρίσκω δικούς μου ανθρώπους στο σπίτι”.

Φυσικά αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα: “Οι παίκτες δείχνουν τι μπορούν να κάνουν μέσα στο γήπεδο, η ομάδα είναι ψηλά στην βαθμολογία, έχει 4 συνεχόμενες νίκες και πλέον στόχος είναι να μείνει εκεί και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ας περιμένουμε να δούμε μέχρι το τέλος τι θα γίνει. Καλύτερα να μην μας υπολογίζουν οι αντίπαλοί μας για τον τίτλο. Δεν είμαι μέντιουμ για να κάνω πρόβλεψη, αλλά η ΑΕΚ μπορεί να είναι ψηλά και να κατακτήσει και τον τίτλο”.

Για την βοήθεια του κόσμου: “Είναι λογικό να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο, καθώς η ομάδα κερδίζει και δείχνει ότι μπορεί να πάρει τον τίτλο”.

Τέλος για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του, είπε: “Οι παίκτες αντιμετωπίζουμε καθημερινά το πρόβλημα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι. Από εκεί και πέρα ελπίζουμε ότι θα λυθούν τα προβλήματα. Είναι το ίδιο για όλους να μην πληρώνονται. Είτε για τους Ελληνες, είτε για τους ξένους, είναι το ίδιο. Πρέπει όμως να μένουμε συγκεντρωμένοι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.