“Είστε αξιέπαινοι”

Για περίπου μίση ώρα πριν αρχίσει η προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κλείστηκαν στα αποδυτήρια και συζήτησαν μεταξύ τους αλλά και με το Κωστένογλου. Απορρίφθηκε η πρόταση για αποχή. Δείτε τι είπαν οι τρεις αρχηγοί στην ομιλία προς τους συμπαίκτες τους...

Για περίπου μίση ώρα πριν αρχίσει η προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κλείστηκαν στα αποδυτήρια και συζήτησαν μεταξύ τους προκειμένου να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Στην κουβέντα ακούστηκε η σκέψη να προχωρήσουν σε αποχή μια ημέρας αλλά απορρίφθηκε καθώς όπως είπαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις αλλά να περιμένουν αν θα κατατεθούν στους λογαριασμούς τους λεφτά από τον μεγαλομέτοχο Νίκο Νοτιά, καθώς έχουν πάρει τέτοιες διαβεβαιώσεις.  


Αρχικά πήραν το λόγο οι τρεις αρχηγοί, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Καφές, οι οποίοι μεταξύ άλλων είπαν στους συμπαίκτες τους, “Ολοι ξέρουμε την κατάσταση που περνάει η ομάδα, ειδικά την κατάσταση που περνάμε όλοι μας με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές. Το θέμα είναι να μην πάρουμε κάποια βιαστική απόφαση, η οποία θα γυρίσει εις βάρος μας. Να κάνουμε κάτι για το καλό και το δικό μας και της ΑΕΚ. Προτείνω να βγάλουμε μία κοινή ανακοίνωση και να λειτουργούμε ομαδικά, τουλάχιστον για κάποιο χρονικό διάστημα. Εχουμε καταφέρει να έχουμε την ΑΕΚ πρώτη ακόμα και με αυτά τα προβλήματα. Αυτό είναι σημαντικό. Για το επόμενο διάστημα όποια προβλήματα υπάρχουν μπορούμε να τα λύνουμε μεταξύ μας”. Οι παίκτες πιστεύουν πως με αυτή την ανακοίνωση και με την αγωνιστική τους παρουσία, ο κόσμος θα τους στηρίξει πιο μαζικά.


Όταν περάσει αυτό το χρονικό περιθώριο και δεν αλλάξει τίποτα, τότε ο καθένας θα ενεργεί για τον εαυτό του. Συμφώνησαν οι  παίκτες και υπέγραψαν την ανακοίνωση.


Στα αποδυτήρια μπήκε και ο Νίκος Κωστένογλου ο οποίος μίλησε στους παίκτες.
«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια είστε αξιέπαινοι για την προσπάθεια που καταβάλετε παρά τα προβλήματα που υπάρχουν μέχρι τώρα, οικονομικά και αγωνιστικά. Έχετε αποδείξει ότι είστε επαγγελματίες και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Ένωσης αναφορικά με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες και συνέχισε μιλώντας για αγωνιστικά θέματα.

«Δεν θέλω να πάρουν τα μυαλά μας αέρα από τις 4 συνεχόμενες νίκες. Θέλω να συνεχίσουμε με ταπεινότητα, με κάτω το κεφάλι, γιατί όπως τώρα ζητωκραυγάζουν όλοι στην πρώτη στραβή θα υπάρχει γκρίνια και μιζέρια και για αυτό θέλω να είμαστε προσγειωμένοι» τους τόνισε ο Νικός Κωστένογλου.
Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, οΤραϊανός Δέλλας, ο Φαμπιάν Βάργκας, ο Λεονάρντο και ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.


Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Παντελής Καφές έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.