«Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε»

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Υπ' αυτή την έννοια δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πολωνίας, Φράντισεκ Σμούντα.

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Υπ΄ αυτή την έννοια δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πολωνίας, Φράντισεκ Σμούντα, ο οποίος απέρριψε το ενδεχόμενο, ο Πρόμπιερζ να είναι ένας εκ των συνεργατών του στο Euro. Μιλώντας στην εφημερίδα “Kurier Poranny” , ο προπονητής του Αρη, δήλωσε:  «Όσοι ξέρουν εμένα και τον Φράντιζεκ Σμούντα, δεν μπορούν να μας φανταστούν να συνεργαζόμαστε», ενώ για το εάν έχει φιλοδοξία κάποτε να αναλάβει τα ηνία της εθνικής, τόνισε: « Είναι τελείως διαφορετική η δουλειά αυτή, περισσότερο έχει να κάνει με μάνατζερ, παρά με προπονητή. Δεν είναι όμως τώρα αυτό το θέμα μας, γιατί δουλεύω στον Αρη κι είναι το μόνο που με απασχολεί. Η δουλειά μου στον Αρη».

Όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε και για τη μέχρι τώρα θητεία του στους κιτρίνους της Θεσσαλονίκης: « Σίγουρα ένα ταξίδι σε μια ξένη χώρα σου δίνει πάντα ένα μάθημα. Δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάτι που μου έχει προκαλέσει έκπληξη. Είμαι συγκεντρωμένος στην δουλειά για την ομάδα. Βρήκα ένα πολύ ευρύ γκρουπ παικτών που έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να περιοριστεί. Οι 37 παίκτες είναι ένα πολύ μεγάλο γκρουπ παικτών. Μέχρι στιγμής κερδίσαμε σε δύο από τους τέσσερις αγώνες. Θα δούμε πως θα συνεχίσουμε…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.