Ντίκο: «Φάτε και πιείτε!»

Διακοπές δεν υπάρχουν φέτος για τους ποδοσφαιριστές του Αρη, λόγω αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ωστόσο ο Φράνσις Ντίκο δεν είναι διατεθειμένος να... μαραζώσει γι αυτό!

Διακοπές δεν υπάρχουν φέτος για τους ποδοσφαιριστές του Αρη, λόγω αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ωστόσο ο Φράνσις Ντίκο δεν είναι διατεθειμένος να… μαραζώσει γι αυτό! Αντιθέτως, έστω και σ΄ αυτή τη μία ημέρα ρεπό που δόθηκε από τον Πρόμπιερζ, του δίνει και καταλαβαίνει από την Κοπεγχάγη στην οποία πρόλαβε να αποδράσει. Εγραψε, λοιπόν, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Ελπίζω να περάσετε καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα. Ω, ναι! Φάτε πιείτε και αφήστε τις έννοιες.».

Ο Γκανέζος αμυντικός (πολιτογραφημένος Δανός), είναι ένας άνθρωπος «έξω- καρδιά», καθώς δεν πτοείται από τίποτα. Ούτε από αποστάσεις, ούτε από ατυχήματα, όπως απέδειξε στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν ήταν δυνατόν, λοιπόν, ν΄ αφήσει μια τέτοια μέρα, όπως η παραμονή των Χριστουγέννων να πάει χαμένη!

 Πάντως, ανήμερα τα Χριστούγεννα, το απόγευμα, θα δώσει κανονικά το παρών, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας, ματς με το οποίο θα πέσει η αυλαία του 2011 για τον Αρη. 

Χρόνια Πολλά από την ΠΑΕ Αρης

Τις δικές της χριστουγεννιάτικες ευχές στέλνει η ΠΑΕ Αρης προς τους φιλάθλους της ομάδας και όχι μόνο: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχονται σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους φίλους της ομάδας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2012!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.