Προπόνηση και Πρωτοχρονιά!

Την πεπατημένη των Χριστουγέννων θα ακολουθήσει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ και την Πρωτοχρονιά.

Την πεπατημένη των Χριστουγέννων θα ακολουθήσει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ και την Πρωτοχρονιά. Οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αρη, δεν επιτρέπουν στον προπονητή της ομάδας, σκέψεις για παραχώρηση ρεπό, καθώς από την ερχόμενη Τετάρτη ξεκινά ένας «μαραθώνιος» συνεχόμενων αγώνων, σχεδόν ανά τρεις ημέρες!

Το μόνο που μπορούσε να κάνει ο Πολωνός, ήταν απλά να ξεκουράσει τους παίκτες του μία ημέρα (την Παρασκευή) και από εκεί και μετά, τα κεφάλια μέσα. Οπερ σημαίνει προπονήσεις παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου. Αυτές τις δύο ημέρες θα ετοιμάσει την ομάδα για την αναμέτρηση που ακολουθεί στην Κέρκυρα, παιχνίδι το οποίο χαρακτηρίζεται κρίσιμο αναφορικά με τη συνέχεια του Αρη στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα ο Πρόμπιερζ σε συνεργασία με τη διοίκηση θα επικεντρωθεί στην αναδιάρθρωση του έμψυχου δυναμικού, καθώς αναμένεται να οριστικοποιηθεί το μέλλον ορισμένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι τούτη την ώρα δεν υπολογίζονται. Οι περιπτώσεις των Καστίγιο, Παπαστεριανού, Πρίττα και Πορτίγια είναι χαρακτηριστικές.

Θέμα συζήτησης θα είναι εξάλλου η επικείμενη ενίσχυση. Είναι γνωστή η επιθυμία του Πρόμπιερζ για έναν επιθετικό περιοχής, για έναν παίκτη που θα κινείται από την αριστερή πτέρυγα, καθώς και για έναν αριστερό μπακ ο οποίος θα μοιράζεται τη θέση με τον Μίσελ.

Ντίκο: «Περισσότερος ήλιος!»

Στο μεταξύ η νίκη με 2-0 επί της Δόξας, διατήρησε το καλό κλίμα που υπάρχει από την πρόκριση της περασμένης Πέμπτης στη Κομοτηνή.  Χαρακτηριστικό της αισιοδοξίας που επικρατεί, είναι το μήνυμα του Φράνσις Ντίκο, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:  «Ελπίζω η 29η Δεκεμβρίου να φαίνεται τόσο λαμπρή σε όλους όσο και σε εμένα.  Να έχετε μια υπέροχη μέρα όλοι σας! Ήλιος και ακόμα περισσότερος ήλιος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.