Συναντήθηκαν…

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες του Αρη και τον προπονητή, Μίχαλ Πρόμπιερζ, έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες του Αρη και τον προπονητή, Μίχαλ Πρόμπιερζ, έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ. Οι δύο πλευρές συζήτησαν, όπως είχαν προγραμματίσει, για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ομάδα, σκιαγραφώντας ένα πρώτο πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθούν, ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Πολωνός τεχνικός έθεσε αμέσως το ζήτημα της ενίσχυσης με έναν επιθετικό περιοχής, ενός σέντερ φορ, δηλαδή, ο οποίος θα βοηθήσει τους κιτρίνους να λύσουν (κατά ένα μεγάλο ποσοστό) το οξύ επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Στο τραπέζι μπήκαν και οι υπόλοιπες θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης, καθώς και το ζήτημα των αποδεσμεύσεων, προκειμένου να μειωθεί ακόμα περισσότερο το ρόστερ του Αρη.

Συζητήθηκε και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τους «τέσσερις» (Πορτίγια, Πρίττας, Παπαστεριανός, Καστίγιο), χωρίς όμως να ληφθεί κάποια οριστική απόφαση. Το γενικό περίγραμμα, πάντως, είναι πως ο Πρόμπιερζ φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του και όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θ΄ αλλάξει κάτι στις περισσότερες των περιπτώσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.