“Καθάρισε” ο Μαρτίν (vid)

Η Κέρκυρα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά, καθώς επικράτησε του Αρη με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μαρτίν στην πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα του νησιού.

Η Κέρκυρα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά, καθώς επικράτησε του Αρη με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μαρτίν στην πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα του νησιού.

Η Κέρκυρα βρήκε… σέντερ φορ και παράλληλα ελπίδες για να αλλάξει την μέχρι τώρα κατάστασή της και να παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι “Φαίακες”¨πήραν τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Αρη με τον Αργεντίνο Χουάν Μάρτιν να πετυχαίνει γκολ στο ντεμπούτο του και να δείχνει πως είναι ο παίκτης που έλειπε από την νησιωτική ομάδα για να γίνει αυτή αποτελεσματική και να μπορεί να παίρνει αποτελέσματα.


Ο Χάβι Γκράθια επέλεξε να παρατάξει την Κέρκυρα με 4-4-2 ουσιαστικά. Ο Γκαλίνοβιτς ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά οι Μίχος, Μαϊστόροβιτς, Βέντζελ, Γκουστάβο. Στο κέντρο ήταν οι Γραμμόζης, Οσμαν και στις πτέρυγες οι Γιάντσης, Αγρίτης. Στην επίθεση οι Μάρτιν, Ιωάννου.


Από την άλλη πλευρά, ο Μίχαλ Προμπίερζ, παρέταξε τον Αρη με 4-1-4-1. Ο Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά οι καζναφέρης, Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ. Ο Φατί ήταν το αμυντικό χαφ και στην τετράδα στο κέντρο οι Νέτο, Ούμπιντες, Τόχα, Σολτάνι. Ο Τσέζαρεκ ήταν στην επθετική γραμμή.


Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, φάνηκε πως η Κέρκυρα ήταν αποφασισμένη να μην χάσει τον αγώνα, καθώς αν γινόταν κάτι τέτοιο αυτομάτως θα εξανεμίζονταν και πολλές από τις ελπίδες της για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς θα έχανε κι άλλο έδαφος σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Ετσι οι παίκτες του Γκράθια, έκλεισαν τους αντιπάλους τους στα καρέ τους, προκειμένου να απειλήσουν την εστία τους και να πετύχουν τον στόχο τους.


Οι φάσεις μπροστά από το τέρμα του Βελλίδη ήταν διαδοχικές, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας του Αρη να έχει πάρει πολύ δουλειά. Σε αυτό βέβαια συνετέλεσε και το γεγονός ότι τα λάθη της άμυνας του Αρη ήταν συνεχόμενα, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που η μπάλα να μην φεύγει από την περιοχή, αλλά να μένει κοντά και μέσα σε αυτή και η Κέρκυρα να είναι η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού.


Ενώ όμως μέχρι εκεί οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί, τα χάλασαν στην τελική προσπάθεια. Ο Ιωάννου δεν μπόρεσε να τελειώσει κάποιες φάσεις, όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να χαθούν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και να μην σημειωθεί κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.


Στην επανάληψη, παρά το γεγονός  είχε ξεκινήσει η βροχόπτωση και θα περίμενε κανείς πως οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κάνουν πιο αποτελεσματική άμυνα, οι προσπάθειες των γηπεδούχων συνεχίστηκαν στον ίδιο βαθμό με αποτέλεσμα να παραμείνει η Κέρκυρα στο… τιμόνι της αναμέτρησης. Και πλέον, αφού έγινε αυτό, ήρθε τελικά και το γκολ με τον Μάρτιν, που έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στους “Φαίακες”.


Μάλιστα, μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, τίποτα δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να πάρει την δεύτερη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα και στην ανατολή του 2012 θα αναπτερώσει τις ελπίδες της για την σωτηρία. Από την άλλη πλευρά ο Πρόμπιερζ, δεν θα πρέπει να αισθάνεται πλέον καλά, όσον αφορά στην θέση του στον πάγκο του Αρη, καθώς οι Θεσσαλονικείς έμειναν χαμηλά στην βαθμολογία, αλλά το κυριότερο είναι πως δεν έδειξαν τίποτα το ιδιαίτερο ως ομάδα και σίγουρα θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στον τρόπο παιχνιδιού τους.


 

Η εξέλιξη του αγώνα:


Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 15η
Αγώνας: Κέρκυρα-Άρης
Γήπεδο: ΕΑΚ
Διαιτητής: Στυλιάρας
Βοηθοί: Πάνου, Κωστάρας


Οι συνθέσεις:


Κέρκυρα (Χάβι Γκραθία): Γκαλίνοβιτς, Βένζελ, Γραμμόζης, Μίχος, Αγρίτης, Γιάντσης, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Γκουστάβο, Μαρτίν, Ιωάννου.


Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Σολτάνι, Τόχα, Τσέζαρεκ, Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Λαζαρίδης, Ούμπιδες.

Δείτε τι δήλωσαν πριν την έναρξη του αγώνα οι Καλαντζής της Κέρκυρας και Ακόστα του Άρη.







Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.