Έφυγε σαν σίφουνας ο Πρόμπιερζ

Με το πρώτο φως της ημέρας έφυγε, κυριολεκτικά σαν σίφουνας, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ για την Πολωνία.

Με το πρώτο φως της ημέρας έφυγε, κυριολεκτικά σαν σίφουνας, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ για την Πολωνία. Ο 40χρονος προπονητής δεν είχε τη διάθεση ούτε καν να χαιρετίσει τους πρώην, πια, ποδοσφαιριστές του στον Αρη. Γύρω στις 7 το πρωί βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και στις 8:15 πέταξε για τη Βαρσοβία, ρίχνοντας κυριολεκτικά μαύρη πέτρα πίσω του. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν θα επιστρέψει ξανά στη Θεσσαλονίκη, καθώς φρόντισε να μαζέψει άμεσα τα προσωπικά του αντικείμενα, προκειμένου να μη χρειαστεί να κάνει εκ νέου το ταξίδι.

Ηταν μια κίνηση που ξάφνιασε πολλούς, καθώς το προηγούμενο βράδυ και παρά τον εκνευρισμό του από την τροπή που πήρε η συνεργασία του με την ομάδα, είχε εκφράσει την επιθυμία να βρεθεί στο Ρύσιο και για τελευταία φορά να συναντήσει τους παίκτες. Αντ΄ αυτού προτίμησε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό, Νίκο Λαζαρίδη, από τον οποίο ζήτησε να μεταφέρει τα εξής: «Θέλω να τους πεις πως στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δυστυχώς δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Να μεταφέρεις σε όλους τις ευχαριστίες μου για τη συνεργασία που είχαμε και τις ευχές μου για μια καλύτερη πορεία από εδώ και στο εξής. Εχετε τις δυνατότητες να πετύχετε», κατέληξε λίγο πριν κλείσει το τηλέφωνο και μαζί το κεφάλαιο Αρης το οποίο κράτησε γι αυτόν μόλις 61 ημέρες, στην πιο σύντομη προπονητική συνεργασία των τελευταίων ετών για την κιτρινόμαυρη ομάδα.
 
Η επόμενη μέρα
Η επόμενη μέρα και μέχρι να βρεθεί ο καινούριος προπονητής, γράφει Σεμερτζίδης και Μιχαλήτσος. Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας αναλαμβάνουν την ευθύνη των προπονήσεων, καθώς και την καθοδήγηση από τον πάγκο, τουλάχιστον στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα και βλέπουμε..

Η αρχή θα γίνει  το μεσημέρι της Παρασκευής  με την πρώτη προπόνηση στο Ν. Ρύσιο, ανήμερα των Φώτων, καθώς το ρεπό που είχε δώσει ο Πρόμπιερζ για τη συγκεκριμένη ημέρα, ανακλήθηκε. Το παρών θα δώσουν, μετά από καιρό και οι ανεπιθύμητοι του Πολωνού τεχνικού, Καστίγιο, Πρίττας, Παπαστεριανός και Πορτίγια οι οποίοι, πλέον θα υπολογίζονται κανονικά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.