Κόντης: «Δεν ήρθε για τουρισμό ο Κόκε»

Μετά τον Μανουέλ Μασάδο, όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει ο Σέρχιο Κόκε! Αυτό άφησε να εννοηθεί ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, κ. Γιάννης Κόντης.

Μετά τον Μανουέλ Μασάδο, όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει ο Σέρχιο Κόκε! Αυτό άφησε να εννοηθεί ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, κ. Γιάννης Κόντης: «Ο Κόκε δεν ήρθε για τουρισμό. Αν ξεπεράσουμε τις τυπικές λεπτομέρειες, ήμαστε πολύ κοντά στο να επιστρέψει. Ο Αρης θα προασπίσει τα συμφέροντά του. Προς τιμήν του ο Κόκε δεν αρνείται την υποχρέωση που έχει προς τον Αρη».

Ο κ. Κόντης αναφέρθηκε και σε μια σειρά ακόμη από ζητήματα που απασχολούν την ομάδα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero της Θεσσαλονίκης:

 «Εχουμε καταλήξει σε αρχική συμφωνία με τον κ. Μασάδο.  Είναι προπονητής που πληροί τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει. Δεν ψάχνουμε για θαυματοποιούς, ψάχνουμε για προπονητές που θα βάλουν μια τάξη στην ομάδα, να αρχίσει επιτέλους να δουλεύει για το μέλλον. Η πρόθεσή μας είναι το συμβόλαιο να έχει διάρκεια μεγαλύτερη από το εξάμηνο. Έχει κάνει έργο στις ομάδες που εργάστηκε”.

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αρης, ο Γιάννης Κόντης, τόνισε: “Λείπει ένα ποσό 1,2 από την κεντρική διαχείριση. Φροντίσαμε να πληρώσουμε την εφορία, κλείσαμε πολλές τρύπες, ήμαστε από τις πιο συνεπείς ΠΑΕ. Διαλέξαμε να υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές από το να αφήνουμε απλήρωτες τις υποχρεώσεις μας προς την Πολιτεία. Οι ποδοσφαιριστές δεν θα χάσουν τα χρήματά τους. Ως το τέλος της σεζόν η ΠΑΕ έχει αν παίρνει περίπου 4εκ ευρώ ακόμη που θα καλύψουν πολλές από τις ανάγκες μας. Ο κόσμος να μην ανησυχεί. Το καλοκαίρι θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ακόμη καλύτερη ομάδα, σαν αυτή που αναπολούν οι φίλαθλοι σήμερα. Εμείς θα συνεχίσουμε με τους παίκτες που δεν θα λιποτακτήσουν».

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ άφησε να εννοηθεί ότι η διοίκηση του Αρη στο επόμενο διάστημα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει κάποιες συμφωνίες που θα ανακουφίσουν την ομάδα στο οικονομικό: “Θα εκπλήξουμε πολλούς με κάποιες ενέργειες που θα κάνουμε στην συνέχεια. Οι ομάδες δεν μπορούν μόνες τους, μόνο με τον κόσμο. Δεν μιλάμε για αγορά της ΠΑΕ, μιλάμε για ενίσχυση οικονομική με διάφορους τρόπους. Προσπαθούμε να γίνει σύντομα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.