«Κίτρινος» λαός στο Καυτανζόγλειο

Δόξες του παρελθόντος θα γνωρίσει την Κυριακή το Καυτανζόγλειο στάδιο.

Δόξες του παρελθόντος θα γνωρίσει την Κυριακή το Καυτανζόγλειο στάδιο. Παρά την όχι και τόσο καλή πορεία του Αρη, οι φίλοι των κιτρίνων δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται, ακολουθώντας την ομάδα  σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, έστω κι αυτό διεξάγεται εντός Θεσσαλονίκης. Εξω από το γήπεδο και πολύ πριν την έναρξη του αγώνα με την Δόξα Δράμας, θα υπάρχει διαθέσιμο εκδοτήριο για τους φιλάθλους του Αρη οι οποίοι ετοιμάζονται για δυναμικό παρών στις εξέδρες.

Πέραν των φιλάθλων όμως, σε στάδιο προετοιμασίας βρίσκεται και η ομάδα η αποστολή της οποίας επέστρεψε αργά το βράδυ της Τετάρτης από τη Λιβαδειά, μετά το 1-1 με τον τοπικό Λεβαδειακό. Ο Μανουέλ Μασάδο θα προπονήσει τους παίκτες του το απόγευμα, γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους τιμωρημένους Λαζαρίδη, Σολτάνι και στον τραυματία, Παπαστεριανό. Αντίθετα εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν οι Καστίγιο και Φατί.

Η νίκη την Κυριακή είναι μονόδρομος, προκειμένου να μη χαθεί κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία, στην προσπάθεια που θα γίνει (όσο δύσκολη κι αν φαντάζει αυτή) να προλάβει ο Αρης το «τρένο» των play offs.

Τη «γλιτώνει» ο Κατίδης

Η ανάρμοστη συμπεριφορά του Γιώργου Κατίδη τη στιγμή της αλλαγής του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, φαίνεται πως δεν θα έχει επιπτώσεις στον ποδοσφαιριστή, ενόψει της συνέχειας. Ο Μασάδο είναι διατεθειμένος να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, λόγω του νεαρού της ηλικίας του κι έτσι το θέμα θεωρείται λήξαν.             


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.