Λίβας: «Συμφωνήσαμε με τον Άρη»

Τη συμφωνία του πελάτη του, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, με τον Αρη, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο novasports.gr, ο κ. Αργύρης Λίβας.

Τη συμφωνία του πελάτη του, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, με τον Αρη, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο novasports.gr, ο κ. Αργύρης Λίβας. Ο γνωστός δικηγόρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός, λέγοντας: « Πράγματι, συμφωνήσαμε με τον Αρη για το θέμα του Ντάνιελ. Ηταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ, προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του ο ποδοσφαιριστής, αλλά νομίζω το ήθελε και ο Αρης ο οποίος λύνει με αυτό τον τρόπο την όλη υπόθεση, συμβιβαστικά και χωρίς άλλη συνέχεια. Ο Ντάνιελ θα εισπράξει συνολικά 250 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή χρήματα τα οποία αντιστοιχούν στα δεδουλευμένα του συν ένα ακόμη μικρό ποσό από το υπόλοιπο της σύμβασης. Αυτό που απομένει είναι να υπογράψουμε τα σχετικά έγγραφα, κάτι που νομίζω πως θα γίνει μέσα στις επόμενες δύο ημέρες», κατέληξε.
 
Επιστρέφει ο Σηφάκης
Η ώρα της μεγάλης επιστροφής σήμανε για τον Μιχάλη Σηφάκη. Ο τερματοφύλακας της εθνικής μας ομάδας επιστρέφει την προσεχή Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη (αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Βέλγιο για την ολοκλήρωση της θεραπείας του) και εντάσσεται αμέσως στις προπονήσεις του Αρη! Εφόσον όλα πάνε καλά στο θέμα που προέκυψε με την προσφυγή του και ξεπεραστεί το όλο ζήτημα, ο Σηφάκης θα βρεθεί το Σάββατο κιόλας στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Υπολογίζεται πως από το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και μετά θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τη θέση του στην ενδεκάδα των κιτρίνων, κάτι που αυτομάτως θα μεγαλώσει το συναγωνισμό κάτω από τα δοκάρια, καθώς πέραν του Μάρκου Βελλίδη ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα, στην ομάδα υπάρχει και ο Ελντιν Γιακούποβιτς.

Ξανά στο Ρύσιο
Κι αν ο Σηφάκης επιστρέφει στο Ρύσιο το Σάββατο, οι συμπαίκτες του ήδη επέστρεψαν σε αυτό, μετά το ρεπό της Δευτέρας. Οι ποδοσφαιριστές του Μανουέλ Μασάδο ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο «Κλ. Βικελίδης». Ένα ματς στο οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός θα εμφανιστεί για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας. Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα, μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στον Νίκο Λαζαρίδη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, αλλά και στον Γιάννη Γιαννιώτα που μέχρι την Παρασκευή θα έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.        

*Σε απολογία από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Superleague, κλήθηκε η ΠΑΕ Αρης για τη συμπεριφορά των οπαδών της στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.