Γιαννιώτας: «Ευχαριστώ σε όλους!»

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 4ης αγωνιστικής, αυτό που πέτυχε πριν από δέκα ημέρες στη Λιβαδειά, παρέλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 4ης αγωνιστικής, αυτό που πέτυχε πριν από δέκα ημέρες στη Λιβαδειά, παρέλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γιάννης Γιαννιώτας. Είναι η δεύτερη φορά που ο νεαρός κλήθηκε να παραλάβει βραβείο τη φετινή σεζόν και όπως ήταν αναμενόμενο η ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του:  «  «Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί παίρνω βραβείο από ανθρώπους που αγαπάνε εμάς και την ομάδα αλλά και γιατί βοηθάω την ομάδα μου. Το σημαντικό πάντως δεν είναι τα γκολ, είναι να κερδίζει η ομάδα και ας πετυχαίνει το γκολ και ο τερματοφύλακας .Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους! Μεγάλες κουβέντες δε θέλω να λέω. Πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα μας και να κοιτάξουμε την ομάδα να πάει ψηλά».

Αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό σημείωσε: «Είναι κρίσιμος αγώνας και θέλουμε να τον κερδίσουμε και πιστεύω πως αυτό θα κάνουμε».

Την τιμητική διάκριση απένειμε στον Γιαννιώτα, ο προπονητής της Κ17 του Αρη, Τάσος Θέος, ο οποίος επισήμανε:  « Είμαι διπλά χαρούμενος που δίνω το βραβείο στον Γιάννη. Γιατί πετυχαίνει γκολ και δίνει βαθμούς στην ομάδα αλλά γιατί είναι και ένα παιδί από την ‘οικογένεια’ και ξέρει τι σημαίνει Αρης .Εύχομαι να συνεχίσει με αγάπη και συνέπεια να δουλεύει και να δείχνει το δρόμο στα επόμενα παιδιά για να βγουν και άλλοι παίκτες από τον Αρη, τους οποίους τόσο τους έχει ανάγκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.