Μασάδο: “Νίκη για 5άδα”

Το ματς του Άρη με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια είναι καθοριστικό στην προσπάθεια των "κίτρινων" να προλάβουν τις θέσεις των πλέι οφ. Ο Μανουέλ Μασάδο το γνωρίζει και γι' αυτό ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το ματς του Άρη με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια είναι καθοριστικό στην προσπάθεια των “κίτρινων” να προλάβουν τις θέσεις των πλέι οφ. Ο Μανουέλ Μασάδο το γνωρίζει και γι’ αυτό ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

“Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να μπούμε γερά στο κυνήγι της πεντάδας. Είναι να στο χέρι σας να επιβάλετε τον ρυθμό σας. Το μόνο που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι το πώς θα κάνουμε το παιχνίδι μας”, είπε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης στους ποδοσφαιριστές του και συμπλήρωσε:

“Μη σκέφτεστε τίποτα άλλο. Δε μας νοιάζει ο αντίπαλος, δε μας νοιάζει η βαθμολογική διαφορά, δε μας ενδιαφέρει τίποτα. Μόνο το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια και πρέπει να διατηρηθούμε στο ίδιο επίπεδο. Θέλω να μείνετε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους βαθμούς που τόσο χρειαζόμαστε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.