Ο Παύλος Μητρόπουλος χαρακτήρισε τον Παναιτωλικό ως την πιο αδικημένη από τη διαιτησία ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Παύλος Μητρόπουλος χαρακτήρισε τον Παναιτωλικό ως την πιο αδικημένη από τη διαιτησία ομάδα του πρωταθλήματος. «Είναι ένα σερί ματς που δεν μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια. Έχουμε χάσει βαθμούς από διαιτητικά λάθη. Πιστεύω ότι είμαστε η πιο αδικημένη ομάδα» είπε «NovaΣΠΟΡ FM» με αφορμή τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

«Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ για να τελειώσει το ματς. Θα είχαμε καλό προβάδισμα και νομίζω ότι θα παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Μετά την κόκκινη κάρτα όλα ήταν υπέρ του Ατρόμητου. Είναι πολύ καλή ομάδα και κάποια στιγμή θα μας πίεζε», τόνισε ο Μητρόπουλος.
 
Αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος, είπε: «Αν δείτε τα παιχνίδια και τις τελικές προσπάθειες, έχουμε πάντα 7-8. Δεν πετυχαίνουμε γκολ. Η έδρα είναι μια από τις καλύτερες, αλλά αυτό δεν αποτυπώνεται στους αριθμούςΈχουμε κάνει λάθη και εμείς. Μας έχει πάρει κάτω η ψυχολογία. Προσπαθούμε να κρατήσουμε το 1-0 και αυτό το πληρώνουμε. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη».

Και πρόσθεσε: «Μετά τη νίκη του Λεβαδειακού υπάρχει θέμα, η ομάδα κινδυνεύει. Η ευκαιρία είναι τα 4 ματς που έρχονται. Αν κερδίσουμε τη Δόξα, θα είμαστε σε καλύτερη θέση».