Μετά την αποχή, όλα ανοιχτά.

Οι παίκτες του Αρη αρνήθηκαν να προπονηθούν την Τρίτη, η συνάντηση με τη διοίκηση ολοκληρώθηκε και πλέον άπαντες περιμένουν την επόμενη κίνηση και των δύο πλευρών και ειδικά των ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες του Αρη αρνήθηκαν να προπονηθούν την Τρίτη, η συνάντηση με τη διοίκηση ολοκληρώθηκε και πλέον άπαντες περιμένουν την επόμενη κίνηση και των δύο πλευρών και ειδικά των ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ο Θανάσης Αθανασιάδης, υποσχέθηκε πληρωμές με χρονικό ορίζοντα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εξήγησε στους αρχηγούς της ομάδας, πως νωρίτερα δεν υπάρχει τρόπος να βρεθούν κάποια χρήματα, ζητώντας τους να κάνουν υπομονή. Οι τρεις αρχηγοί (Λαζαρίδης, Πρίττας, Φατί), έθεσαν υπόψιν του προέδρου και το ζήτημα των υπαλλήλων της ομάδας στο Ρύσιο, οι οποίοι επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα παραμένουν απλήρωτοι. Είναι άνθρωποι που έρχονται σε καθημερινή επαφή και συνεργασία με τους παίκτες οι οποίοι αντιλαμβάνονται πως έχουν φτάσει στα όριά τους.

Το επόμενο κρίσιμο ραντεβού των κιτρινόμαυρων ποδοσφαιριστών έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Λαζαρίδης θα μαζέψει τους συμπαίκτες του και θα τους ενημερώσει για τη συνάντηση με τους διοικούντες, θέτοντάς τους το ερώτημα για το επόμενο βήμα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δύο είναι οι τάσεις που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η μία είναι να δοθεί στη διοίκηση η πίστωση χρόνου που ζήτησε (μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ) και η άλλη έχει να κάνει με συνέχιση των κινητοποιήσεων, δηλαδή αποχή και πάλι από την προπόνηση.

Δεν αποκλείεται άνθρωπος της διοίκησης (ίσως και ο ίδιος ο Θανάσης Αθανασιάδης) να μεταβεί στο προπονητικό κέντρο του Αρη, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες, εξηγώντας τους τα δεδομένα που υπάρχουν. Εύκολα, λοιπόν, αντιλαμβάνεται ο καθένας πως τούτη την ώρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά..                  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.